FOLLOW US: facebook twitter

Φεστιβάλ Αρχ. Ολυμπίας: Ακυρώθηκαν οι συναυλίες Μικρούτσικου-Πασχαλίδη και Γαλάνη, Νέγκα, Τσαλιγοπούλου

Ημερομηνία: 04-08-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

mikroutsikos-pasxalidis

Οι προγραμματισμένες συναυλίες του Θάνου Μικρούτσικού με τον Μίλτο Πασχαλίδη την 4η Αυγούστου 2016, καθώς η συναυλία των Γαλάνη Νέγκα Τσαλιγοπούλου την 10ην Αυγούστου που ήταν ενταγμένες στο φετινό πρόγραμμα της Αρχαίας Ολυμπίας, ματαιώνονται κατόπιν ανακοινώσεων που απέστειλαν οι εταιρίες παραγωγής, που αντιμετωπίζουν τεχνικές δυσκολίες, τις οποίες δεν μπορούν να υπερβούν και να πραγματοποιήσουν τις παραπάνω εκδηλώσεις. Σας παραθέτουμε τις ενημερωτικές επιστολές που απέστειλαν προς ενημέρωση του κοινού:

  • Προς Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας

Ματαίωση της συναυλίας ” ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ  &  ΜΙΛΤΟΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ ” στην Αρχαία Ολυμπία στο θέατρο Φλόκα . για σοβαρούς τεχνικούς λόγους .

Όσοι έχουν προμηθευτεί εισιτήρια προπώλησης μπορούν από αύριο να πάρουν τα χρήματα τους στα ίδια σημεία προπώλησης επιστρέφοντας το εισιτήριο .

” Ζητάμε ταπεινά συγνώμη για την ταλαιπωρία σας … ”

Για την παραγωγή

Δημήτρης Μάρκος

 

galani-tsalig-negka

  • ΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ

με την παρούσα επιστολή μου θέλω να ενημερώσω   το Διεθνές Φεστιβάλ Αρχαίας Ολυμπίας  ότι λόγω πολύ σοβαρού λόγου ανωτέρας βίας σε μέλος του συγκροτήματος για τη συγκεκριμένη ημερομηνία 10/8  η συναυλία με τις κυρίες Δήμητρα Γαλάνη, Ελένη Τσαλιγοπούλου και Γιώτα Νέγκα δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια προς ανεύρεση άλλης ημερομηνίας που να εξυπηρετεί τόσο την παραγωγή της εταιρείας όσο και τα λοιπά μέλη του συγκροτήματος αλλά δυστυχώς ήταν αδύνατον.

Ζητάμε συγνώμη για την αναστάτωση και ευελπιστώντας στην κατανόησή σας ευχόμεθα σε μία μελλοντική συνεργασία.

Με εκτίμηση

Κατερίνα Σταματάκη

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος