FOLLOW US: facebook twitter

Τρίτο βραβείο Ποίησης για την Αμαλία Ναστούλη

Ημερομηνία: 08-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Η σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας διακρίθηκε στον διαγωνισμό Ποίησης Νοτιοδυτικής Ελλάδας

Με το τρίτο βραβείο Ποίησης στην Νοτιοδυτική Ελλάδα, βραβεύτηκε η σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας και πρώην μαθήτρια του Εσπερινού Λυκείου της πόλης, Αμαλία Ναστούλη.

Η Βράβευση πραγματοποιήθηκε στην Δημοτική βιβλιοθήκη Πατρών στις 17 Μαρτίου 2017 από την Εταιρεία Λογοτεχνών Νοτιοδυτικής Ελλάδας. Η Αμαλία Ναστούλη έχει βραβευτεί 4 φορές στην Νοτιοδυτική Ελλάδα και μια φορά στην Αρχαία Ολυμπία. Αξίζει να σημειωθεί πως στον Διαγωνισμό Ποίησης Νοτιοδυτικής Ελλάδας το 2015 είχε πάρει το πρώτο βραβείο.

(Το στιγμιότυπο από την βράβευση της Αμαλίας Ναστούλη από την Εταιρεία Λογοτεχνών Ν.Δ Ελλάδας στην Πάτρα)

Είναι εθελόντρια μουσικός, εδώ και 15 χρόνια, στην Φιλαρμονική του Δήμου Ήλιδας όπου παίζει κρουστά και παράλληλα σπουδάζει Πιάνο & Θεωρητικά στο Δημοτικό Ωδείο Αμαλιάδας. Δηλώνει υπερήφανη που την αξίωσε ο θεός να σπουδάσει στο Δημοτικό Ωδείο,  εκφράζει την ικανοποίησή της που περιβάλλεται από σπουδαίους και αξιόλογους καθηγητές και καθηγήτριες Μουσικής σε έναν υπέροχο χώρο μουσικής παιδείας όπου καλλιεργείται η ψυχή των μαθητών.

Ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χρήστος Χριστοδουλόπουλος συνεχάρη θερμά την Σπουδάστρια του Δημοτικού Ωδείου Αμαλιάδας Αμαλία Ναστούλη για την επιτυχία και το τρίτο βραβείο Ποίησης, με το ποίημά της «Έρημος» και το ψευδώνυμο Μάνια.

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος