FOLLOW US: facebook twitter

Το σωματείο «Μαραθώνιος Ολυμπίας» έκοψε την πίτα του στο Θεματικό Πάρκο Ελληνικής Μυθολογίας στον Πύργο

Ημερομηνία: 07-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Το σωματείο έχει ένα χρόνο λειτουργίας και αναλαμβάνει την διοργάνωση του Μαραθωνίου σε συνεργασία με τους Δήμους Ήλιδας και Αρχαίας Ολυμπίας.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Κωσταριάς ο οποίος και μίλησε για την δράση και τις ενέργειες του συλλόγου. Στο σύντομο χαιρετισμό του , εκτός από τις ευχές , υπενθύμισε το σκοπό της διοργάνωσης να ενώσει τις δυο μεγάλες αξίες του πολιτισμού (Ολυμπισμός και Μαραθώνιος) και να δημιουργήσει μια συνέργεια αθλητικού πολιτισμού, θεματικού τουρισμού και τοπικής αναπτυξιακής δράσης. Και σε αυτό όλοι μαζί μπορούμε.
Επίσης , αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα ενέργειες για την επιτυχία του 4ου Μαραθώνιου την 1η Απριλίου αλλά και στη θετική απόφαση του ΚΑΣ να τερματίσει φέτος ο Μαραθώνιος πλησίον του αρχαίου σταδίου.
Τέλος , ευχαρίστησε όλους όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους & όλους όσους βοήθησαν στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Η τυχερή του φλουριού ήταν η μικρή Βασιλική Σαψάλη. Το δώρο της είναι το αθλητικό μπλουζάκι του 4ου Μαραθωνίου. Η πίτα ήταν προσφορά του «Αρτοποιείου Έξαρχος» , φίλος του σωματείου και θερμός υποστηρικτής.

Με την παρουσία του τίμησε την εκδήλωση και ο κ. Χαρ. Βασιλάκος, εγγονός του 1ου Μαραθωνοδρόμου στην ιστορία του αθλήματος Χαρίλαου Βασιλάκου, στον οποίο είναι αφιερωμένος και ο αγώνας.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο  αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας κ. Γ. Γεωργιόπουλος, ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Χ. Χριστοδουλόπουλος , ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Δήμου Αρχ. Ολυμπίας κ. Νικ. Μαρούντας, ο πρόεδρος του τοπικού διαμερίσματος της Αρχ. Ολυμπίας Χάρης Σπηλιόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Αρχ. Ολυμπίας Δημ. Δημητρόπουλος, η πρόεδρος Τοπικής Κοιν. Αμαλιάδας κ. Δήμητρα Βαρελά, ο πρόεδρος Τοπικής Κοιν. Αρχαίας Ήλιδας κ. Ν. Καγιαννάς, ο πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας κ. Ν.  Σαψάλης, η άμισθη σύμβουλος δήμαρχου Πύργου Ευγ. Χριστοπούλου με αρμοδιότητες σε ζητήματα που αφορούν αθλητικές, πολιτιστικές, εθελοντικές και περιβαλλοντικές δράσεις, εκπρόσωποι Πολιτιστικών Συλλόγων & Συλλόγων γονέων ( Πύρρων Δ. Ήλιδας, Αρχαίας Ήλιδας, Φίλοι Συλλόγου Αγάπη Δ. Ήλιδας, Σύλλογος Γονέων Κοιν. Χαβαρίου).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος