FOLLOW US: facebook twitter

«Το μέλλον είναι στα παιδιά!»

Ημερομηνία: 07-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

liatsis-podilata2

Παραδόθηκαν χθες τα δυο ποδήλατα που κληρώθηκαν στη Γιορτή Ανακύκλωσης

Ενθουσιασμός και χαμόγελα επικράτησαν χθες στο Λάτσειο που γέμισε από τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων Γουμέρου και Αλφειούσας καθώς μεταξύ τους ήταν και οι δυο τυχεροί που κληρώθηκαν στη Γιορτή Ανακύκλωσης και κέρδισαν από ένα ποδήλατο.

Έχοντας σε ανοιχτή τηλεφωνική ακρόαση τον αναπληρωτή Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων- πρώην υφυπουργό Περιβάλλοντος- Γιάννη Τσιρώνη, ο Δήμαρχος Γαβρίλης Λιατσής και ο αντιδήμαρχος Ανακύκλωσης Διονύσης Μπέλτσος, παρέδωσαν στους τυχερούς μαθητές τα ποδήλατα τονίζοντας ότι το μήνυμα της ανακύκλωσης «περνά» μέσα από τις προσπάθειες των παιδιών και των δασκάλων στα σχολεία. Το πρώτο ποδήλατο το παρέδωσε ο δήμαρχος στον μαθητή του Δημοτικού Σχολείου Γουμέρου Γιώργο Σολωμό και το δεύτερο ο αντιδήμαρχος κ. Μπέλτσος στη μητέρα του νικητή Θανάση Διονυσόπουλου, Παρασκευή Βενετσιάνου, από το Δημοτικό Σχολείο Αλφειούσας.

liatsis-podilata

Ο κ. Τσιρώνης, απευθυνόμενος στα παιδιά, τόνισε ότι μέλλον τους ανήκει και πως τίποτα δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένο, δίνοντας τους το μήνυμα της ανακύκλωσης ενώ ο κ. Μπέλτσος εξέφρασε την περηφάνια του που η νέα γενιά ανακυκλώνει και στηρίζει τις προσπάθειες του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος