FOLLOW US: facebook twitter

Το καλοκαίρι «ζεσταίνει» το κλίμα στην αγορά!

Ημερομηνία: 21-07-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Αισιόδοξοι οι καταστηματάρχες για αναθέρμανση της κίνησης τους καλοκαιρινούς μήνες

Φωτορεπορτάζ: Τάκης Δόξας

Δειλά δειλά έχει ξεκινήσει η κίνηση στην αγορά με τα καλοκαιρινά είδη και αναμένεται να κορυφωθεί τον επόμενο μήνα. Τα καταστήματα είναι έτοιμα να υποδεχτούν τους πελάτες διαθέτοντας μεγάλη ποικιλία, σε μεγάλο εύρος τιμών. Οι εκπτώσεις που ξεκινούν την 1η Ιουλίου αναμένεται να τονώσουν την εμπορική κίνηση. Οι απόψεις των καταστηματαρχών μοιράζονται ισόποσα, με τους μισούς μαγαζάτορες να είναι αισιόδοξοι και να δηλώνουν ότι υπάρχει ένα μέτρο και μια ισορροπία, η οποία συγκριτικά με πέρυσι κυμαίνεται σε καλύτερα επίπεδα και τους άλλους μισούς να δηλώνουν απογοητευμένοι και απαισιόδοξοι, στηριζόμενοι κυρίως στο επιχείρημα ότι δεν υπάρχουν χρήματα στην αγορά για να ανταποκριθεί ο κόσμος, αλλά και στην άσχημη ψυχολογία και κατήφεια που κυρίως επικρατεί από πλευράς και αγοραστών αλλά και καταστηματαρχών.

«Στα μέσα Ιούλη που θα έχουν επιστρέψει τα παιδιά από τις κατασκηνώσεις, αναμένεται να κορυφωθεί η κίνηση. Τα πρώτα σε ζήτηση είναι οι σανίδες, οι μάσκες, τα μπρατσάκια και τα σωσίβια. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα καλοκαιρινά είδη, στις καλύτερες τιμές της αγοράς». Φώφη Κολόσακα – Παιχνιδόκοσμος

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι στιγμής κίνηση και αναμένουμε την κορύφωσή της κατά τη διάρκεια των εκπτώσεων». Οπτικά Πανδής

Τα Οπτικά Παπαγιαννόπουλος παρέχουν προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής και καινοτόμες ιδέες για τις ανάγκες κάθε ηλικίας.

Μαγιό για όλα τα σωματότυπα θα βρείτε στο «Boudoir Chic by Papadopoulou»

Αέρινα φορέματα και ιδανικά ρούχα για το καλοκαίρι στο κατάστημα «Sarah Laurens»

Σκουτέρης – Υποδήματα

Δια χειρός – Κόσμημα

Φέτος έχουμε πολλά μυστήρια (γάμους και βαπτίσεις) και είμαστε ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση του κόσμου στα καινούρια σχέδια που παρουσιάζουμε σε χρυσό και ασήμι.

Ρουσσόπουλος Κόσμημα

Έχει ξεκινήσει η κίνηση, όσο ανοίγει ο καιρός αυξάνεται και η διάθεση του κόσμου για αγορές.  Διαθέτουμε μεγάλη ποικιλία σε όλα τα κοσμήματα και νέα σχέδια σε βέρες και σταυρούς, σε μεγάλο εύρος τιμών.

Φωτιάδης Καλλυντικά

Βασικό αξίωμα είναι ένα περιποιημένο, καθαρό και ενυδατωμένο πρόσωπο. Εννοείται ότι τώρα το καλοκαίρι προτιμούμε πιο ελαφριά προϊόντα με λεπτή υφή. Για το μακιγιάζ του καλοκαιριού προτείνουμε πιο φυσικές αποχρώσεις, φωτεινά χρώματα και προϊόντα με μεγάλη διάρκεια.

Καλλυντικά και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ για το καλοκαίρι στο «4 Queen

«Υποδεχόμαστε το καλοκαίρι με μοναδικές γεύσεις σε παγωτά, τούρτες, σιροπιαστά και πάστες, όλα φτιαγμένα με μεράκι και αγνά υλικά». Patisserie Smarnakis

Μοναδικές προτάσεις στολισμού εξωτερικών χώρων, αλλά και για τις ιδιαίτερες περιστάσεις σας από την «Κηποτεχνική Ηλείας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος