FOLLOW US: facebook twitter

Το γκρουπ του 1ου δημοτικού πήγε Πάτρα: Ξεφάντωσε “Ο Πύργος της Καρδιάς μας” στο Καρναβάλι των Μικρών

Ημερομηνία: 13-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 3, Κοινωνία, Νέα

10.000 περίπου λιλιπούτειοι καρναβαλιστές ξεχύθηκαν χθες παρά τον βροχερό καιρό στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας για την μεγάλη παρέλαση της κορύφωσης του Καρναβαλιού των Μικρών, που έγινε την Κυριακή το μεσημέρι.

Μεταξύ των καρναβαλιστών ήταν και το μοναδικό γκρουπ  με τον αριθμό 31 από τον Πύργο, “Ο Πύργος της Καρδιάς μας” από το σύλλογο γονέων του 1ου δημοτικού σχολείου. Περίπου 80 μικροί και μεγάλοι καρναβαλιστές από τον Πύργο, με υπέροχες στολές και φοβερό κέφι συμμετείχαν για δεύτερη φορά στο θεσμό και όπως είπαν, παρά την βροχή πέρασαν καταπληκτικά.

Οι μικροί πλημμύρισαν τους κεντρικούς δρόμους της πόλης και με εφόδια τη φαντασία, το αστείρευτο κέφι, τον αμείωτο χορό, τις καλαίσθητες στολές, την ευρηματικότητα θα σκορπίσουν παντού παιδικά χαμόγελα και ελπίδα . Αναμφίβολα πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές στιγμές του Πατρινού Καρναβαλιού με τα χρώματα, τη χαρούμενη καρναβαλική διάθεση και τη λαχτάρα για ζωή να ξεχειλίζουν και στην οποία συμμετέχουν πέρα από τους Πατρινούς, πολλά γκρουπ από διάφορες πόλεις, όπως το δικό μας από τον Πύργο. Στο τέλος της παρέλασης οι θεατές-μικροί και μεγάλοι – υποδέχτηκαν με θέρμη το άρμα του σοκολατοπόλεμου και οι σύλλογοι των σοκαλατοριχτών με τις ρίψεις τους άφηναν την πιο γλυκιά γεύση σφραγίζοντας την Παρέλαση των Mικρών.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος