FOLLOW US: facebook twitter

Τι αποφάσισαν οι γονείς των μαθητών του 2ου δημ. σχολείου Γαστούνης: Λύση για το σχολείο ή αγιασμός στο Δημαρχείο

Ημερομηνία: 05-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Στα άκρα είναι αποφασισμένοι να φτάσουν οι γονείς των μαθητών του 2ου δημοτικού σχολείου Γαστούνης, που ταλαιπωρούνται λόγω της ακαταλληλότητας του σχολικού κτιρίου από τα μέσα της περασμένης άνοιξης. Τα προβλήματα θα είχαν λυθεί πιθανότατα νωρίτερα, αν είχε δοθεί η δέουσα βαρύτητα από την ώρα που το πρόβλημα έγινε γνωστό. Χθες τα μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου σε γενική συνέλευση που πραγματοποίησαν στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης, αποφάσισαν να ζητήσουν την διενέργεια έκτακτης συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Πηνειού για το θέμα, ώστε να προταθούν λύσεις και να ακουστούν όλες οι απόψεις, ειδάλλως είναι διατεθειμένοι να κάνουν αγιασμό έξω από το κτίριο Σισίνη, που στεγάζεται το δημαρχείο της πόλης, το πρωί της Τρίτης 11 Σεπτεμβρίου.

Όπως εξήγησε η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Κατερίνα Νερατζάκη, οι γονείς έχουν προτείνει τη μεταφορά λυόμενων αιθουσών και εγκατάστασή τους στο χώρο του ανενεργού σήμερα γυμνασίου Καβασίλων, για να λειτουργήσει το σχολείο σε πρωινό ωράριο.

«Είχε βρεθεί μια αίθουσα από το δήμο και άλλες τρεις υπήρξε δέσμευση πως θα έλθουν από το υπουργείο Παιδείας. Από την άλλη πλευρά η Περιφέρεια Δυτ. Ελλάδας ήταν θετική για τη μεταφορά των μαθητών από και προς τα Καβάσιλα. Μιλάμε για 172 μαθητές που σε άλλη περίπτωση θα πρέπει να κάνουν μάθημα το απόγευμα στο χώρο του γυμνασίου Γαστούνης. Κάτι που δεν δέχονται οι γονείς. Αν δεν συζητηθεί το θέμα σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ Πηνειού, τότε θα κάνουμε αγιασμό έξω από το κτίριο Σισίνη, δήλωσε η πρόεδρος του συλλόγου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος