FOLLOW US: facebook twitter

Την Δευτέρα το απόγευμα εκλογές στο Σύνδεσμο Φιλολόγων Πύργου Ολυμπίας

Ημερομηνία: 19-11-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

syndesmos-filologwn-pyrgou-olympias

Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού και Εποπτικού Συμβουλίου στο Σύνδεσμο Φιλολόγων Πύργου Ολυμπίας, θα πραγματοποιηθούν τη Δευτέρα στις 7 το απόγευμα στο χώρο του 4ου Λυκείου Πύργου.

Το απερχόμενο Δ.Σ. του Συνδέσμου καλεί τα μέλη του αλλά και όσους φιλολόγους θέλουν να εγγραφούν, να συμμετάσχουν στην τακτική συνέλευση της Δευτέρας, στην οποία θα γίνουν οι αρχαιρεσίες.

Στο κάλεσμα τους, επισημαίνουν: «Ως επιστημονικός σύλλογος με παρουσία 12 χρόνων στο νομό μας θεωρούμε απαραίτητη τη συμμετοχή όλων των φιλολόγων, για να διεκδικήσουμε αλλαγές και βελτιώσεις στον τρόπο διδασκαλίας των φιλολογικών μαθημάτων, να διοργανώσουμε σεμινάρια, να πιέσουμε στο θέμα του διορισμού φιλολόγων, να εναντιωθούμε στην ανάθεση φιλολογικών μαθημάτων σε συναδέλφους άλλων ειδικοτήτων και να αντιδράσουμε στη μείωση των φιλολογικών ωρών και την υποβάθμιση των ανθρωπιστικών σπουδών. Ας μην ξεχνάμε πως όλοι μαζί μπορούμε να επιτύχουμε πολλές αλλαγές στις συνθήκες εργασίας, όπως την ουσιαστική επιμόρφωση, την ποιοτική διδασκαλία των μαθημάτων μας, τη δημιουργία εργαστηρίου πολιτισμού και φιλαναγνωσίας σε κάθε σχολείο, την επαναλειτουργία των σχολικών βιβλιοθηκών, το να μην επωμιζόμαστε πολλές εξωδιδακτικές εργασίες, καθώς και το να αποκτήσουμε μόνιμο χώρο για την έδρα του Συνδέσμου μας. Όσον αφορά τις πολιτιστικές δραστηριότητες, επιδιώκουμε τη συνεργασία με άλλους συλλόγους και φορείς για την οργάνωση εκδηλώσεων (παρουσιάσεις βιβλίων, εκδρομές, παρακολούθηση θεατρικών παραστάσεων, διαλέξεις, επιστημονικές δημοσιεύσεις κ.α).

Για όλους τους παραπάνω λόγους και επειδή πιστεύουμε ότι δεν πρέπει να μένουμε αδιάφοροι και παθητικοί δέκτες των επιχειρούμενων σε βάρος μας εκπαιδευτικών αλλαγών και ότι μπορούμε να αλλάξουμε πολλά στη σχολική και εξωσχολική πραγματικότητα, σας καλούμε να συμμετάσχετε στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη των νέων συμβουλίων. Υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν μέχρι και την ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών στα τηλέφωνα: 2621022506 (Αγγελόπουλος Γεώργιος, 3ο Γυμνάσιο Πύργου), 2624031479 (Γεωργακόπουλος Παναγιώτης, Γυμνάσιο Πελοπίου) και στο email του Συνδέσμου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος