FOLLOW US: facebook twitter

Τα καλύτερα «κλικ» για τις «τέσσερις εποχές»

Ημερομηνία: 12-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Εκπαίδευση, Νέα

Με ιδιαίτερη επιτυχία και σε ατμόσφαιρα χαράς και ενθουσιασμού, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, το βράδυ, στον κήπο του 1ου Γυμνασίου Πύργου, η τελετή απονομής των βραβείων του μαθητικού διαγωνισμού φωτογραφίας «Οι τέσσερις εποχές», που διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων, Τίτας Τερζή.

Η εκδήλωσε ξεκίνησε με ομιλία της κ. Τερζή, η οποία αναφέρθηκε στη σχέση του Ωραίου με τη ζωή και τον Άνθρωπο, όπως και στους σκοπούς και στόχους του διαγωνισμού, ενώ ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, κ. Βασίλειος Δημητρέλλος, συνεχάρη και ευχαρίστησε τόσο την εμπνεύστρια και υπεύθυνη της δράσης, κ. Τερζή, όσο και τους μαθητές που συμμετείχαν και διακρίθηκαν με τα εξαιρετικά έργα τους.

Η μαθήτρια του ΕΕΕΕΚ Αθανασία Μαραθιά διακρίθηκε με τη φωτογραφία της στο διαγωνισμό.

Στη συνέχεια, απονεμήθηκαν 30 βραβεία, ειδικές διακρίσεις και έπαινοι, σε ισάριθμες φωτογραφίες , που ξεχώρισαν για τα θέματα και την απόδοσή τους. Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης, εγκαινιάστηκε η έκθεση με τις βραβευμένες φωτογραφίες των παιδιών, που θαυμάστηκαν από όλους τους παρευρισκόμενους για την καλαισθησία και την αρτιότητα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν διευθυντές σχολείων, καθηγητές, μαθητές και γονείς.

Η έκθεση θα φιλοξενείται στο 1ο Γυμνάσιο μέχρι την Τετάρτη, 31 Μαΐου, με ελεύθερη είσοδο για κάθε ενδιαφερόμενο.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος