FOLLOW US: facebook twitter

Πανηλειακός: Πλήρωσε τα αμυντικά λάθη

Ημερομηνία: 12-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σπ. Αντωνόπουλος: «Σοβαροί και πειθαρχημένοι στη συνέχεια»

Ο Πανηλειακός πλήρωσε τα αμυντικά λάθη του α΄ ημιχρόνου στο δεύτερο ματς των ημιτελικών με τον Ξενοφώντα, καθώς στο 44΄ βρέθηκε να χάνει 3-0 και από κει και πέρα ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσει το παιχνίδι.

Αυτό τονίζει και σε δηλώσεις του στην «Πρωινή», ο τεχνικός Σπύρος Αντωνόπουλος: «Κάναμε κακό α΄ ημίχρονο και πληρώσαμε τα αμυντικά μας λάθη, δεχόμενοι τρία γκολ. Πλέον ήταν πολύ δύσκολο να γυρίσουμε το ματς. Κάναμε σχετικά νωρίς το 3-2, αλλά δεν ήμασταν σε καλή μέρα , το παιχνίδι δεν είχε ρυθμό λόγω των καθυστερήσεων που έγιναν, μείναμε και με 10 παίκτες κι έτσι δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε», τόνισε αρχικά ο ερυθρόλευκος τεχνικός. Στην  ερώτηση αν η ομάδα είχε επαναπαυτεί από το γεγονός ότι ήθελε ένα βαθμό για την πρόκριση, απάντησε: «ίσως να έπαιξε ρόλο και αυτό. Δεχτήκαμε το πρώτο γκολ από στημένη φάση, δείγμα του ότι δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι και τα άλλα δύο στην κόντρα επίθεση. Αφήνουμε πίσω μας αυτό το παιχνίδι και για μας δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από την πρόκριση το Σάββατο. Πρέπει να παρουσιαστούμε πολύ σοβαροί και πειθαρχημένοι στη συνέχεια».

Απών ο Μπουρνέλης

Στο τελευταίο παιχνίδι των ημιτελικών που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο δημοτικό στάδιο Πύργου, με ώρα έναρξης τις 7μ.μ., ο Σπύρος Αντωνόπουλος δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του Στάθη Μπουρνέλη που αποβλήθηκε την Τετάρτη με δύο κίτρινες κάρτες. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι καλά και η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος