FOLLOW US: facebook twitter

Τίμησαν τους δασκάλους της Δήμητρας Πηνειού

Ημερομηνία: 30-08-2018 | Συντάκτης:

Μια ξεχωριστή και ιδιαίτερα πετυχημένη εκδήλωση διοργάνωσε ο πρόεδρος της Τ.Κ. Δήμητρας Αθανάσιος Γιατράς, υλοποιώντας την απόφαση της Τ.Κ., σε συνεργασία με τον πρόεδρο Ν.Π. Πολιτισμού Δημήτρη Βασιλόπουλο.

Σε μια όμορφη και ζεστή βραδιά τίμησαν όλους τους δασκάλους που προσέφεραν τις υπηρεσίες τους στο Δημοτικό Σχολείο Δήμητρας, ενός σχολείου που δεν λειτουργεί εδώ και χρόνια.

Ο πρόεδρος προλογίζοντας την εκδήλωση αναφέρθηκε  στο ιστορικό του σχολείου, που λειτούργησε σε δύσκολες συνθήκες. Στη συνέχεια ο διευθυντής του Γυμνασίου Γαστούνης μίλησε για το ρόλο των εκπαιδευτικών στην κοινωνία, ο πρόεδρος πολιτισμού αναφέρθηκε ειδικότερα στο δύσκολο ρόλο των δασκάλων στη διαμόρφωση χαρακτήρων και στις ιδιαιτερότητες των μονοθέσιων σχολείων και ακολούθησε η απονομή αναμνηστικών πλακετών σε δασκάλους με συγκινήσεις.

Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός, ο βουλευτής κ. Κώστας Τζαβάρας, ο αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας κ. Σωτήρης Παπασωτηρίου, αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι και πρόεδροι  Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων και πλήθος κόσμου. Την όμορφη εκδήλωση έκλεισαν τα παιδιά του χορευτικού ομίλου “ΤΕΡΨΙΧΟΡΗ” με λαϊκούς χορούς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος