FOLLOW US: facebook twitter

H Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας τίμησε τους αφανείς πρωταγωνιστές της εκπαίδευσης

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Εκπαίδευση, Νέα

ekpaideytikoi-vraveusi-dieuthinsi-deuterovathmia-ekpaideusi2

Όσους συνταξιοδοτήθηκαν στα έτη 2011-2016

Τους Ηλείους εκπαιδευτικούς που συνταξιοδοτήθηκαν από το 2011 έως το 2016 βράβευσε το βράδυ του Σαββάτου στο χώρο του 1ου γυμνασίου Πύργου, η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας. Ήταν μια πρωτοβουλία του διευθυντή Βασίλη Δημητρέλλου, ως ελάχιστη αναγνώριση στους ανθρώπους αυτούς που τα τελευταία χρόνια άφησαν πίσω τις σχολικές αίθουσες που υπηρέτησαν σχεδόν για μια ζωή.

Η εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο χώρο του αμφιθεάτρου του σχολείου, ξεκίνησε μελωδικά με το μουσικό ντουέτο «Μεσόγειος» που ερμήνευσε παραδοσιακά τραγούδια απ’ όλο τον κόσμο, σε 19 διαφορετικές γλώσσες. Στη συνέχεια η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης απένειμε τιμητική πλακέτα σε όλους τους νέους συνταξιούχους και προσέφερε συμβολικά αναμνηστικά, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της και τις ευχαριστίες της για την πολύχρονη προσφορά του καθενός τους στην εκπαίδευση και στα σχολεία της Ηλείας.

ekpaideytikoi-vraveusi-dieuthinsi-deuterovathmia-ekpaideusi3

Συνολικά τιμήθηκαν περίπου 150 εκπαιδευτικοί που συνταξιοδοτήθηκαν στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στο νομό Ηλείας και μεταξύ άλλων τις βραβεύσεις έκαναν ο Επίσκοπος Ωλένης κ.κ. Αθανάσιος, ο βουλευτής Ηλείας Μάκης Μπαλαούρας, ο πρόεδρος του ΔΣ Ήλιδας Ανδρέας Νικολακόπουλος, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Πλατανιάς, ο διευθυντής της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας Βασίλης Δημητρέλος.

Σε δήλωσή του ο κ. Δημητρέλλος τόνισε ότι «ήταν μια εκδήλωση αφιερωμένη στους συνταξιοδοτηθέντες εκπαιδευτικούς των τελευταίων ετών. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους που παραβρέθηκαν σε αυτή την εκδήλωση.

ekpaideytikoi-vraveusi-dieuthinsi-deuterovathmia-ekpaideusi4

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη και άξιζε αυτός ο φόρος τιμής για το έργο που πρόσφεραν. Είναι μια απόδοση τιμής στους εκπαιδευτικούς που δίνουν το είναι τους για να πλάσουν χαρακτήρες, να διαμορφώσουν ανθρώπους να καλλιεργήσουν επιστήμονες. Αυτή ακριβώς την ευαισθησία που είχα από χρόνια, χαίρομαι που κατάφερα να την υλοποιήσω.

Είναι κάτι που πρέπει να έχει συνέχεια αδιαλείπτως και να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν και κυρίως την κα Τερζή των Θεμάτων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηλείας, τους ευγενείς χορηγούς, τους εκπαιδευτικούς, το διευθυντή του 1ου γυμνασίου κ. Παπαγρηγορίου».

Μετά την εκδήλωση, ακολούθησε συνεστίαση στην «Οδός Ονείρων», όπου οι συμμετέχοντες απόλαυσαν το δείπνο, ανάμεσα σε φίλους και συναδέλφους που έκαναν σε όλη αυτή την πορεία τους στην εκπαίδευση.

 

[/vc_column_text][/vc_column]

[/vc_row]

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος