FOLLOW US: facebook twitter

Με ανατροπή η 12η νίκη

Ημερομηνία: 13-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

pao-vardas

ΠΑΟ Βάρδας-Λουτράκι   2-1

Κοκκίνης και Σαμπανέι  γύρισαν σε έξι λεπτά το ματς στο «Γρ. Καλάκος»

Ο ΠΑΟ Βάρδας πέτυχε τη 12η νίκη του στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή κόντρα στο Λουτράκι (2-1), χθες το απόγευμα στο «Γρ. Καλάκος».  Αυτή ήταν η 12η νίκη για την ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου, η οποία παρέμεινε για 7ο ματς αήττητη (5 νίκες, 2 ισοπαλίες) και αύξησε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την τρίτη της βαθμολογίας Ερμιονίδα που ηττήθηκε στη Χαλκίδα.

Στο α΄ ημίχρονο ο ΠΑΟ Βάρδας είχε την εδαφική υπεροχή και απείλησε αρκετές φορές την εστία του Διαμαντή αλλά και το Λουτράκι είχε δύο καλές φάσεις και μάλιστα ευτύχησε να σκοράρει από την άσπρη βούλα. Στο 5΄ ο Σαμπανέι (φωτό) σούταρε μέσα από την περιοχή και  μπλόκαρε ο τερματοφύλακας  του Λουτρακίου και στο 20΄ ο  Γιώργος Πολίτης, εκτέλεσε φάουλ, ο Κοκκίνης έπιασε την κεφαλιά αλλά δεν ανησύχησε ιδιαίτερα ο Διαμαντής. Στο επόμενο λεπτό, οι Κορίνθιοι είχαν ένα σουτ με τον Ζέλο, το οποίο πέρασε λίγο άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε τρία λεπτά μετά το σουτ του Περικλή Πολίτη. Στο 25΄, οι φιλοξενούμενοι έφτασαν κοντά στο γκολ όταν ο Αποστολάκης εκτέλεσε φάουλ, ο Μάγκος έπιασε την κεφαλιά αλλά αποσόβησε τον κίνδυνο  ο Καπούταγλης. Ώσπου στο 32΄ ήρθε το γκολ για το Λουτράκι. Ο Γούλας κέρδισε πέναλτι από τον Π. Πολίτη, την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο τερματοφύλακας Ηλίας Διαμαντής κι έκανε το 0-1. Η τελευταία καλή φάση του α΄ ημιχρόνου ήταν στο 42΄ για τον ΠΑΟΒ. Ο Γιώργος Πολίτης έφερε τη μπάλα μέσα στην περιοχή σε εκτέλεση φάουλ, ο Ντόμας πήδησε πιο ψηλά απ’ όλους αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι κι έφυγε λίγο άουτ.

Ανατροπή σε έξι λεπτά

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 52′ ο Αγουρίδης συγκρούστηκε με το Ζέλο, χτύπησε στο κεφάλι και το παιχνίδι διεκόπη για επτά λεπτά. Ο παίκτης του ΠΑΟΒ διεκομίστη στο νοσοκομείο, αλλά ευτυχώς δεν διαπιστώθηκε κάτι σοβαρό. Αμέσως μετά την επανέναρξη, οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Αθηναίο διαιτητή Γαβρίλη, για πέναλτι πάνω στον Ντόμα και στο 67΄ ο ΠΑΟΒ είχε δοκάρι σε γύρισμα του Γούρμου και προσπάθεια αμυντικού των φιλοξενούμενων να απομακρύνει τη μπάλα. Τελικά, η πίεση των «πρασίνων» καρποφόρησε στο 71΄ όταν ο Κοκκίνης σκόραρε με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Πολίτη, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. Και έξι λεπτά μετά, ήρθε η ανατροπή (2-1), με κεφαλιά του Σαμπανέι ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Γιώργου Πολίτη και πρώτη κεφαλιά του Γούρμου.

Στο 87΄ λίγο έλειψε να γίνει το 3-1, όταν το  σουτ του Γούρμου απέκρουσε ο Διαμαντής και στην επαναφορά νέο σουτ του Καρούτη έδιωξε αμυντικός του Λουτρακίου. Στις καθυστερήσεις ένα απευθείας φάουλ του Ζέλου, σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι κι έτσι ήρθε η 12η νίκη για το… πράσινο τρένο της Βουπρασίας.

Την επόμενη Κυριακή ο ΠΑΟΒ θα παίξει στην Τρίπολη με τον Παναρκαδικό.

ΠΑΟΒ: Καπούταγλης, Π. Πολίτης, Αγουρίδης (53΄ λ.τρ. Γούρμος), Νικολόπουλος, Κοκκίνης, Ανδριέλος, Γ. Πολίτης, Βατσής (82΄ Καρούτης), Καλογερόπουλος (68΄ Πατάπης), Ντόμας, Σαμπανέι.

Λουτράκι: Διαμαντής, Παναγόπουλος, Χουστουλάκης, Ζέλο, Τζορμπατζίδης, Κοσκινάς (80΄ Βοΐδης), Γούλας (90’  Σιώκος), Μάγκος, Κωβαίος, Αποστολάκης, Δημάκης (89΄ Γκιζαριώτης).

Γ΄ Εθνική

Τα αποτελέσματα

 

Παναχαϊκή -Τσικλητήρας 3-0

ΠΑΟ Βάρδας – Λουτράκι  2-1

Χαλκίδα – Ερμιονίδα  3-1

Φωστήρας –Παναργειακός  1-2

Δόξα Μεγαλ.-Παναρκαδικός  2-0

Θήβα –Αιολικός  0-3

Ζευγολατιό -Αστέρας Αμαλ.  1-0

Ρεπό: Αχαϊκή

 

Η βαθμολογία

(Σε 21 αγώνες)

Παναχαϊκή  46 (34-8)

———————————

ΠΑΟ Βάρδας  41 (29-14)

Ερμιονίδα  36  (28-17)

Χαλκίδα  35  (25-16)

Παναρκαδικός  27  (16-15)

Αιολικός   27  (22-17)

Αστέρας Αμαλ.  26 (16-25)

Φωστήρας  25  (17-13)

Θήβα  24  (22-23)

Αχαϊκή  24  (20-22)

Λουτράκι  23  (17-29)

Παναργειακός  22 (13-27)

Τσικλητήρας  21 (17-21)

Δόξα Μεγαλ. 21 (21-29)

———————————————

Ζευγολατιό  19  (10-31)

 

Επόμενη αγωνιστική

Παναρκαδικός -ΠΑΟ Βάρδας

Αιολικός -Φωστήρας

Αστέρας Αμαλ.-Δόξα Μεγαλ.

Τσικλητήρας-Ερμιονίδα

Λουτράκι -Παναχαϊκή

Παναργειακός -Χαλκίδα

Αχαϊκή -Θήβα

Ρεπό: ΑΟ Ζευγολατιού

 

 

 

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος