FOLLOW US: facebook twitter

«Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας και σε ποιους είναι χρήσιμα»

Ημερομηνία: 07-06-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Σήμερα η εκδήλωση από το τμήμα ΣΔΕ Αμαλιάδας στο Λαζαράκειο

Το τμήμα Αμαλιάδας του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας (Σ.Δ.Ε.) Πύργου σε συνεργασία με το Δήμο Ήλιδας,  πραγματοποιούν σήμερα το απόγευμα στις 7, εκδήλωση με θέμα «Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας στην Αμαλιάδα – Λειτουργία και χρησιμότητα του», στο Λαζαράκειο Δημοτικό Μέγαρο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν στοιχεία σχετικά με τη λειτουργία των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας και την αξία τους, καθώς και τα οφέλη που προκύπτουν για τους εκπαιδευόμενους.

Σύμφωνα με το πλήρες πρόγραμμα της σημερινής εκδήλωσης, ο Διευθυντής του τμήματος Αμαλιάδας του ΣΔΕ Δημήτρης Αγγελόπουλος θα αναλύσει το θέμα «Τι είναι τα Σ.Δ.Ε. και σε ποιους είναι χρήσιμα», ενώ στη συνέχεια η εκπαιδεύτρια Πληροφοριακού Γραμματισμού Γεωργία Βασιλοπούλου θα μιλήσει για τη «σημασία της Δια Βίου Μάθησης και των Σχολείων Δεύτερης Ευκαιρίας».

Θα ακολουθήσουν ομιλίες από τον εκπαιδευτικό Βασίλη Ηλιόπουλο με θέμα «2 χρόνια εμπειρία από τα Σ.Δ.Ε.», και τη δικηγόρο και εκπαιδεύτρια Κοινωνικού Γραμματισμού Λαμπρινή Παντή με θέμα «Η αναγκαιότητα της Δια Βίου Εκπαίδευσης και το Σ.Δ.Ε.».

Στη συνέχεια θα προβληθεί βίντεο με στιγμιότυπα από τις δράσεις και τις εκδηλώσεις του Σ.Δ.Ε. ενώ θα γίνει και παρουσίαση σχεδίων δράσης (projects).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος