FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία Δήμου Πύργου με Β’ ΤΟΕΒ: «Έληξαν» εκκρεμότητες ετών

Ημερομηνία: 27-07-2018 | Συντάκτης:

Σε πνεύμα συνεργασίας, πραγματοποιήθηκε χθες στο Λάτσειο, συνάντηση του Δημάρχου Πύργου με τον Διευθυντή του Β’ ΤΟΕΒ Αναστάσιου Κλάδη στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε μια εκκρεμότητα ετών που αφορά οφειλές του δήμου προς τον οργανισμό. Στη συνάντηση, συμμετείχαν ακόμα ο εργαζόμενος του Β’ ΤΟΕΒ Μενέλαος Παπασωτηρίου καθώς και ο αναπληρωτής δήμαρχος Ανδρέας Σκαρτσιάρης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου Δημήτρης Μεσσαλάς, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Χαράλαμπος Αντύπας και η Δ/ντρια της Δ/νσης Προγραμματισμού Σοφία Γούργουρα.

«Ο ΤΟΕΒ, δεν διεκδικεί τίποτα παράλογο, αλλά αυτά που ο Δήμος του οφείλει, και ο Δήμος έχει υποχρέωση να μη πληρώσει περισσότερα από αυτά που θα αποδειχτεί ότι οφείλει. Αυτό μας κάνει συνεργάτες» είπε ο κ. Λιατσής και πρόσθεσε ότι με τη συνεργασία θα τελειώσουν τους λογαριασμούς τους και μια εκκρεμότητα χρόνων θα έχει αίσιο τέλος. «Θα προγραμματίσουμε και άλλες δράσεις που δεν έχουν σκοπό να διευκολύνουν το δήμο υπό την στενή έννοια αλλά τους ανθρώπους που στηρίζουν τον πρωτογενή τομέα και έχουν σχέση με την αγροτική οικονομία. Συγχαίρω τη διεύθυνση του ΤΟΕΒ γιατί η κρίσιμη φετινή περίοδος πέρασε χωρίς προβλήματα».

Με τη σειρά του ο κ. Κλάδης, σημείωσε ότι θα βρίσκονται σε αγαστή συνεργασία με το δήμο και πως με τη συνάντηση αυτή, έληξαν ουσιαστικά τα εκκρεμή ζητήματα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος