FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει το Δ.Σ Ανδραβίδας-Κυλλήνης την Πέμπτη: Απόφαση και ψήφισμα για τις αυξήσεις ΕΝΦΙΑ στο δήμο

Ημερομηνία: 11-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Την προσεχή Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου στις 20.15 το βράδυ, συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας- Κυλλήνης με κυριότερο θέμα την συζήτηση και έκδοση ψηφίσματος για τις αυξήσεις του ΕΝΦΙΑ στο δήμο που έχουν χαρακτηριστεί υπέρογκες.

Τα υπόλοιπα θέματα ημερήσιας διάταξης αφορούν μεταξύ άλλων αναμόρφωση του ισχύοντος προϋπολογισμού του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, οικονομικού έτους 2018, την εκ νέου τροποποίηση του Ο.Π.Δ. έτους 2018κατόπιν εκδόσεως ΚΥΑ μεταγενέστερα, τον καθορισμό του χώρου λειτουργίας και των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας, της εμποροπανήγυρης για τον  εορτασμό της Αγίας Σοφίας στην ΔΚ Ανδραβίδας η οποία θα πραγματοποιηθεί από την 15η Σεπτεμβρίου 2018 έως  την 17η Σεπτεμβρίου.2018 και την διάθεση πιστώσεων για εκδηλώσεις.

Παράλληλα θα συζητηθεί η ένταξη της πράξης του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ», στο πλαίσιο της πρόσκλησης ΙΙ « Κοινωνικές και πολιτιστικές υποδομές και δραστηριότητες των δήμων» με τίτλο «Επισκευή, συντήρηση σχολικών κτιρίων & αύλειων χώρων και λοιπές δράσεις, η υποβολή αίτησης χρηματοδότησης στο Πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ Ι», για την εξασφάλιση επαρκούς ποσότητας και ποιότητας ύδατος για ανθρώπινη κατανάλωση του έργου, «Αντικατάσταση Δικτύου Ύδρευσης Δ.Κ. Κάστρου, Τ.Κ. Μέλισσας, Τ.Κ. Μπορσίου, Τ.Κ. Νεάπολης και Τ.Κ. Κουρτεσίου και αποδοχή χρηματοδότησης της πράξης με τίτλο :  «Αναπλάσεις Έδρας (Λεχαινά) και Ιστορικής Έδρας (Βάρδα) του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης » ,συνολικού προϋπολογισμού : 1.780.000,00 ευρώ καθώς και αποδοχή χρηματοδότησης του έργου ανάπλαση Εισόδου Πόλης της Δ.Ε. Ανδραβίδας του Δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης (ΠΕΟ –Δημοτικό Γυμναστήριο)  »   ,συνολικού προϋπολογισμού : 920.000,00 ευρώ.

Τέλος θα συζητηθούν άλλα τρέχοντα θέματα του δήμου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος