FOLLOW US: facebook twitter

Συναυλία του Μουσικού σχολείου Βαρθολομιού σήμερα στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

Κάθε χρόνο – στο τέλος του διδακτικού μέρους  της Σχολικής χρονιάς – το Μουσικό Σχολείο Βαρθολομιού,  πραγματοποιεί  μουσικές παρουσιάσεις της  εκπαιδευτικής  δραστηριότητας για την παρούσα εκπνέουσα  σχολική χρονιά. Έτσι, η Ετήσια συναυλία του σχολείου θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7.30 στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης/

Όπως τονίζουν μαθητές και διδακτικό προσωπικό «Είναι ένα δείγμα  που, με τις όποιες δυσκολίες  στο εκπαιδευτικό – μουσικό δρόμο μας , ευελπιστούμε ότι προσπαθήσαμε και πετύχαμε το καλύτερο δυνατόν!

Είμαστε αισιόδοξοι  – ως διδάσκοντες και μαθήτριες – ες  ότι η παρουσίασή μας αυτή θα είναι  ένα ελπιδοφόρο μήνυμα επιδοκιμασίας να συνεχίσουμε να επιτελούμε τον πολιτισμικό, μουσικό και γνωστικό καθήκον εκπαίδευσης που μας ενέταξε η Πολιτεία στα πλαίσια της Δημόσιας Δωρεάν Παιδείας για την περιοχή μας  και του νομού μας.»

Υπενθύμιση από το ΣχολείοΜέχρι τις  31  Μάη  θα γίνονται οι αιτήσεις – από τους γονείς κ΄κηδεμόνες – των νέων μαθητών απόφοιτων των Δημοτικών για την  επιλογή τους – κατά το νόμο – στην Α΄Γυμνασίου του Σχολείου μας. Οι αιτήσεις θα κατατίθενται στα Δημοτικά που φοιτούν οι μαθητές της Έκτης Δημοτικού.

Για πληροφορίες στο  τηλ 2623042749, ή στο mail: gymmvar@sch.gr καθώς και στην ιστοσελίδα:  ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΑΡΘΟΛΟΜΙΟΥ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot