FOLLOW US: facebook twitter

Γ.Σ και εκλογές στην ΕΛΜΕ Ηλείας

Ημερομηνία: 08-05-2017 | Συντάκτης:

Την επόμενη Τρίτη 16 Μαΐου στις 6.30μμ θα πραγματοποιηθεί η Γ.Σ της ΕΛΜΕ Ηλείας στο 4ο Λύκειο Πύργου που θα προηγηθεί των εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων για το 18ο συνέδριο της ΟΛΜΕ οι οποίες όμως θα διεξαχθούν στον ίδιο χώρο στις 24 Μαΐου. Οι εκλογές θα διαρκέσουν από τις 11 το πρωί μέχρι τις 8.30 το βράδυ.

Όπως αναφέρει η ΕΛΜΕ σε ανακοίνωσή της «Υπενθυμίζουμε ότι τα μαθήματα και οι εξετάσεις στις 24 Μαΐου γίνονται κανονικά. Δεν έχει ζητηθεί άδεια.

Η συνδρομή είναι 18 ευρώ. Όσοι συνάδελφοι έχουν ψηφίσει το Δεκέμβρη ή η συνδρομή τους παρακρατείται ηλεκτρονικά δεν πληρώνουν τη συνδρομή.

Καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στις διαδικασίες του σωματείου, ενισχύοντας τη φωνή της Ηλείας στα κεντρικά όργανα.»

Συμμετοχή στην απεργία της 17ης Μαίου

Η ΕΛΜΕ Ηλείας συμμετέχει στην 24ωρη Γενική Πανελλαδική πανεργατική απεργία ΓΣΕΕ-  ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 17 Μαίου καθώς και στο συλλαλητήριο που θα διοργανωθεί με πανεργατικά αιτήματα πέραν των δικών τους εκπαιδευτικών αιτημάτων:«ΟΧΙ στο 4ο Μνημόνιο συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ, ΟΧΙ στην νέα λεηλασία μισθών και συντάξεων, κατάργηση όλων των μνημονιακών νόμων και ΟΧΙ στο ξεπούλημα της ΔΕΗ και της δημόσιας περιουσίας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος