FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση στελεχών του Ομίλου Grecotel με φοιτητές του ΔΟΕΠ ΤΜ ΤΕΙ Πύργου: «Η Ηλεία χρειάζεται επένδυση στον ελληνικό τουρισμό»

Ημερομηνία: 28-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Στελέχη του Ξενοδοχειακού Ομίλου Grecotel επισκέφθηκαν χθες το ΤΕΙ Πύργου όπου και πραγματοποίησαν συνάντηση- ενημέρωση με τους φοιτητές του τμήματος ΔΟΕΠ-ΤΜ στο πλαίσιο της πρακτικής άσκησης που θα υλοποιήσουν για την απόκτηση του πτυχίου τους.

Οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ενημερωτικό βίντεο από την εμπειρία τελειόφοιτων του τμήματος τους στο ξενοδοχειακό συγκρότημα της περιοχής αλλά και να μάθουν τις προοπτικές επαγγελματικές αποκατάστασης στον ξενοδοχειακό κλάδο.

Ο Διευθυντής του Grecotel κ. Κοτσίφης κατά τη χθεσινή ενημερωτική συνάντηση με φοιτητές του ΔΟΕΠ ΤΜ του ΤΕΙ Πύργου.

 

«Στόχος μας είναι να απορροφήσουμε καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό και να βοηθήσουμε το ΤΕΙ του Πύργου στην προσπάθεια που κάνει για την περαιτέρω ανάπτυξή του εξασφαλίζοντας και εμείς ποιοτική εκπαίδευση στους μετέπειτα εργαζόμενούς μας» επισήμανε ο Διευθυντής του Grecotel κ. Γιώργος Κοτσίφης, προσθέτοντας ότι πιστεύουν στο ελληνικό ανθρώπινο δυναμικό και επενδύουν στην ελληνική φιλοξενία και στο αυτοφυές του Έλληνα. Μάλιστα, εξέφρασε και την ικανοποίηση του από τη συνεργασία του Ομίλου με το ΤΕΙ της πόλης, υποστηρίζοντας πως επενδύουν στους φοιτητές και στην προσπάθεια που κάνουν τα τμήματα τουριστικών επαγγελμάτων ενώ σχολίασε και την σημαντικότητα λειτουργίας του τμήματος λέγοντας πως «όταν κλείνεις μια σχολή δεν είναι ποτέ καλό, πόσο μάλλον στον τουρισμό που η Ηλεία χρειάζεται επένδυση στον ελληνικό τουρισμό».

Με τη σειρά της, η πρόεδρος του ΔΟΕΠ ΤΜ κ. Αναστασία Ζαφειροπούλου επισήμανε πως η πρακτική άσκηση των φοιτητών για την απόκτηση πτυχίου σε τέτοια ξενοδοχεία είναι πολύ σημαντική και για τα παιδιά και για την επιχείρηση και πως προσπαθούν να δώσουν όσο το δυνατόν πιο στέρεες βάσεις και στο θεωρητικό και στο εργαστηριακό κομμάτι.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος