FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Λιατσή με Ομοσπονδία ΑμεΑ: Αναζητούν λύσεις στα θέματα της καθημερινότητας των ατόμων με αναπηρίες

Ημερομηνία: 06-07-2018 | Συντάκτης:

Ζητήματα που απασχολούν τα άτομα με αναπηρίες, τέθηκαν επί τάπητος, χθες, στη διάρκεια συνάντησης του Δημάρχου Πύργου Γαβρίλη Λιατσή με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία Δυτικής Ελλάδος και Νοτίων Ιονίων Νήσων Ανδρέα Λίβανο.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ακόμα το μέλος της Ομοσπονδίας Αντώνης Χαροκόπος, ο πρόεδρος του Σωματείου Παραπληγικών και κινητικά αναπήρων ΠΕ Ηλείας και αντιπρόεδρος της ΠΟΜαμΕΑ Παντελής Παπαναγιώτου με το Γ.Γ. Γιώργο Παπανικολόπουλο και τον ταμία Γιάννη Πετρόπουλο, ο πρόεδρος του Συλλόγου ΗΛΙΣ Γιάννης Παπαδάτος ενώ από το δήμο, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Μεσσαλάς, ο Γ.Γ. Χάρης Αντύπας και η Δ/ντρια Διοικητικών Υπηρεσιών Αντωνία Παπανικολάου.

Ο κ. Λιατσής επισήμανε ότι η ενημέρωση ήταν πολύ καλή και αμφίδρομη και πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα. «Ο καθένας για λογαριασμό του διατηρεί κάποιες επιφυλάξεις όσον αφορά το αποτέλεσμα διότι από την πλευρά του δήμου θέλουμε να πούμε εκείνα που μπορούμε να κάνουμε και από την πλευρά της Ομοσπονδίας εκείνα που θα έπρεπε να έχουμε κάνει. Καταθέτω το σεβασμό και την αγάπη μου και την ειδική σχέση που έχω με τα άτομα με ειδικές ανάγκες που περιλαμβάνονται σε μια πρόταση. Ότι υπάρχει απόλυτη δικαιολογημένη κατανόηση. Ελπίζω οι συνεργάτες μου να δείξουν την ευαισθησία που πρέπει και σε αυτά που συμφωνώ να τα κάνουν πράξη και να τα εξυπηρετήσουμε. Η πόρτα του δημαρχείου είναι διάπλατα ανοιχτή».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος