FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Λιατσή με Σύλλογο Δασκάλων Νηπιαγωγών Πύργου: Συνεργασία για έναρξη σχολικής χρονιάς χωρίς προβλήματα

Ημερομηνία: 06-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Προγραμματισμένη συνάντηση πραγματοποίησε χθες στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύργου κ. Γαβρίλης Λιατσής με τους εκπροσώπους του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών εκπαιδευτικών περιφερειών Πύργου κα Σωτηροπούλου Αικατερίνη, κα Παπουτσή Μένια, κ. Λέγα Νικόλαο και κ. Κούλη Κωνσταντίνο. Στη συζήτηση συμμετείχε και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου κ. Δημήτριος Μεσσαλάς και η Διευθύντρια Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης του Δήμου κα Σοφία Ζάγκλη.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η διατήρηση  των αναγκαίων πόρων για τη λειτουργία των εκπαιδευτηρίων τη νέα σχολική χρονιά, η συζήτηση για την πορεία των εργασιών συντήρησης των σχολικών μονάδων, η λειτουργία των νηπιαγωγείων με τους μαθητές ηλικίας 4-5 χρόνων που για πρώτη φορά εντάσσονται στο εκπαιδευτικό μας σύστημα.

Το κλίμα συνεργασίας επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά, αφού Δήμος και εκπαιδευτική κοινότητα είναι πάντα μαζί και ο Δήμος αποτελεί τον κυριότερο  αρωγό τους τόσο στα θέματα διαχείρισης των σχολικών μονάδων όσο και σε επίπεδο παράλληλων εκδηλώσεων.

«Η καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί με το δήμο διευκολύνει την επίλυση των όποιων προβλημάτων» είπε ο κ. Λιατσής επισημαίνοντας ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα και με στόχο την αντιμετώπιση των προβλημάτων των σχολικών μονάδων.

Με τη σειρά της, η κ. Σωτηροπούλου πρόσθεσε ότι κινούνται σε πνεύμα αλληλεγγύης και συνεργασίας και είναι ανοιχτοί σε ότι ζητήσει ο δήμος για τα σχολεία καθώς αυτό που τους ενδιαφέρει είναι να ξεκινήσει η χρονιά με όσο το δυνατόν λιγότερα προβλήματα. «Με τα νηπιαγωγεία μας ανοιχτά, να υποδεχτούμε τα προνήπια με το δυνατόν λιγότερα προβλήματα και με διαρκή επικοινωνία και συνεργασία με το δήμο σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος