FOLLOW US: facebook twitter

Συμπλοκή ΡΟΜΑ με Πακιστανούς στα Καβάσιλα: Τέσσερις τουλάχιστον οι τραυματίες-Σε εξέλιξη επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών

Ημερομηνία: 17-08-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”16068″ img_size=”full”][vc_column_text]

Οι πρώτοι εισέβαλλαν σε κατάλυμα των δεύτερων για να τους κλέψουν

Τουλάχιστον τέσσερις αλλοδαποί, υπήκοοι Πακιστάν τραυματίστηκαν σε συμπλοκή με ΡΟΜΑ στα Καβάσιλα το μεσημέρι της Πέμπτης. Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι Πακιστανοί επέστρεφαν στο κατάλυμα που διαμένουν στο χωριό, απο τη δουλειά τους στα χωράφια, όταν βρήκαν την ομάδα των ΡΟΜΑ μέσα να επιχειρεί να τους κλέψει ότι πολύτιμο είχαν.

Οι Πακιστανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν απέναντι στην πολυάριθμη ομάδα, όμως δέχθηκαν επίθεση με γεωργικά εργαλεία και ρόπαλα, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν.

Αρχικά μεταφέρθηκαν στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης και έπειτα στο Γ.Ν. Αμαλιάδας.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο φέρουν κατάγματα στα χέρια και οι άλλοι δύο θλαστικά τραύματα στο κεφάλι.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν οι αρχές με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας Βαγγέλη Αναγνωστάκη για να εντοπίσουν τους δράστες της συμπλοκής, που αμέσως μετά την επίθεση τράπηκαν σε φυγή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ΡΟΜΑ κατάφεραν να πάρουν πριν εμφανιστούν οι Πακιστανοί, δύο κινητά τηλέφωνα και το χρηματικό ποσό των 250 ευρώ. Ο ένας εκ των δραστών έχει αναγνωριστεί από φωτογραφίες, καθώς πρόκειται για άτομο που έχει απασχολήσει συχνά στο παρελθόν τις Αρχές.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot