FOLLOW US: facebook twitter

Στο νησί του Ποσειδώνα!: Αύριο στον Παιδικό Σταθμό «Μικρός Αρκούδος» στο Πελόπιο

Ημερομηνία: 19-07-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Ένα θεατρικό παιχνίδι, γεμάτο μυστήριο, μυθολογικά πλάσματα και ονειρικές εξερευνήσεις θα παρουσιαστεί αύριο, στις 10 το πρωί, στον προαύλιο χώρο του Παιδικού Σταθμού «Ο μικρός αρκούδος» στο Πελόπιο.

Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας, θα φιλοξενήσει την ομάδα Παιδαγωγών και Εμψυχωτών «ΟροΠαίδιο» η οποία και διοργανώνει τη δράση θεατρικού παιχνιδιού με θέμα τον Θεό της θάλασσας.

«Ακολουθώντας τα ίχνη του Ποσειδώνα, ταξιδεύουμε σε μυστηριώδεις περιοχές της ξηράς και της θάλασσας, εξερευνούμε υποθαλάσσια φυτά, ερχόμαστε σε επαφή με πλάσματα της μυθολογίας, ήρωες, αλλά και απλούς ψαράδες που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτησή μας.
Βάζουμε λοιπόν πλώρη για μια περιπλάνηση σε τόπους φανταστικούς και πραγματικούς, που σχετίζονται με τον Θεό της Θάλασσας, όπου τα παιδιά γίνονται τα ίδια συνταξιδιώτες και εξερευνητές. Μέσω του θεατρικού παιχνιδιού, που έχει ως άξονα την ενεργητική, βιωματική και συνεργατική μάθηση, οι μικροί εξερευνητές εκφράζονται, δημιουργούν και ανακαλύπτουν τον πλούτο της Ελληνικής Μυθολογίας» σημειώνει η ομάδα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος