FOLLOW US: facebook twitter

Στο λιμάνι Κυλλήνης και αλιευτικό Αγ. Παντελεήμονα οι δύο Γ.Γ: Είδαν από κοντά τα προβλήματα, δρομολογούν λύσεις

Ημερομηνία: 05-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”54005″ img_size=”full”][vc_column_text]Το αλιευτικό καταφύγιο Αγ. Παντελεήμονα Λεχαινών και το λιμάνι της Κυλλήνης, ήταν οι δύο τελευταίοι σταθμοί της διήμερης παρουσίας στην Ηλεία των δύο Γ.Γ του υπουργείου Ναυτιλίας Δ. Καλαματιανού και Χ. Λαμπρίδη. Μαζί με δήμαρχο Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ και άλλα στελέχη επισκέφθηκαν τις δύο υποδομές, καθώς και τις υπηρεσίες που στεγάζονται εκεί, όπως το Λιμενικό Τμήμα Κυλλήνης όπου είχαν συνάντηση με τον διοικητή Χαράλαμπο Μοσχόπουλο και το προσωπικό, καθώς επίσης και το Τελωνείο Κυλλήνης..

Ξεκινώντας από τα Λεχαινά ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης και πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ τους συνόδεψε στην αυτοψία που πραγματοποίησαν στις λιμενικές εγκαταστάσεις.

Λίγο αργότερα ο κ. Μοράντ σε δηλώσεις του, ανέφερε ότι “… είναι πολύ ευχάριστο γεγονός ότι στο Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης έχουμε τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, τον κ. Λαμπρίδη και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Ναυτιλίας, τον κ. Καλαματιανό . Δύο πολύ καλά στελέχη που δουλεύουν μεθοδικά και που λύνουν τα προβλήματα. Το σημερινό είναι ένα δείγμα, αφού ήρθαν οι ίδιοι να δουν τα προβλήματα από κοντά και να δώσουν τις λύσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Οι λύσεις δεν δίνονται μόνο από τα γραφεία. Περάσαμε και από το αλιευτικό καταφύγιο του Αγ. Παντελεήμονα στα Λεχαινά και είδαμε τα προβλήματα από κοντά. Δόθηκαν οδηγίες για το πώς μπορούμε να κινηθούμε ώστε να επιλυθούν τα ζητήματα εκεί. Βρεθήκαμε στο λιμάνι της Κυλλήνης, που έχει και αυτό αρκετά θέματα. Έγινε μία σωστή ενημέρωση, ώστε να έχουμε μία καλή συνεργασία με του Υπουργείο Ναυτιλίας. Θέλω να τους ευχαριστήσω εκ μέρους όλου του Συμβουλίου, αλλά και σαν Δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, για την επίσκεψη αυτή και εύχομαι να έχουμε και στο μέλλον τέτοιες επισκέψεις σαν και αυτή, που είναι πάντα ευχάριστες”.

Από την πλευρά του ο Γ.Γ. Ναυτιλίας κ. Καλαματιανός ανέφερε ότι “… μαζί με τον συνάδελφο τον κ. Λαμπρίδη, τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων, τα λιμενικά καταφύγια Παλουκίου και Αγ. Παντελεήμονα, καθώς και το λιμάνι της Κυλλήνης, για να κάνουμε επιτόπια αυτοψία και να συζητήσουμε με τους Δημάρχους τα ζητήματα που αφορούν τα λιμάνια και να επισημάνουμε για άλλη μία φορά ότι τα λιμάνια μας και τα λιμενικά καταφύγια αποτελούν αναπτυξιακούς πυλώνες. Δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη στον τόπο μας, την Ηλεία, χωρίς την σημαντική συμβολή των λιμανιών μας. Είναι πολύ σημαντικό ότι οι κεντρικές υπηρεσίες, το Υπουργείο, η Ειδικοί Διευθυντές και προϊστάμενοι των τμημάτων της Γενικής Γραμματείας Λιμένων, επισκέφθηκαν τους χώρους, είδαν “ιδίοις όμμασι” ότι απασχολεί τα λιμάνια μας και σύντομα θα έχουμε αποτελέσματα προς τη θετική κατεύθυνση”.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot