FOLLOW US: facebook twitter

Στους «8» το ΓΕ.Λ. Πελοπίου

Ημερομηνία: 04-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Για τη φάση των «16» του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στα κορίτσια, χθες το πρωί στο Πανηπειρωτικό Ε.Α.Κ. των Ιωαννίνων, το ΓΕ.Λ. Πελοπίου κέρδισε με  σκορ 1-0 το ΓΕ.Λ. Κατσικά Ιωαννίνων και προκρίθηκαν στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας.

Οι παίκτριες του ΓΕ.Λ. Πελοπίου είχαν την υπεροχή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα με την ομάδα του ΓΕ.Λ. Κατσικά να αμύνεται στο μισό γήπεδο.

Το ΓΕ.Λ. Πελοπίου θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ στο 35’ όταν η Μαντζιάρα Θ. στην προσπάθειά της να διώξει την μπάλα παρά λίγο να πετύχει αυτογκόλ, αφού η μπάλα πήρε ύψος, την απέκρουσε ασθενώς η τερματοφύλακας Καλούδη και τελικά βρήκε στο δοκάρι!

Το μοναδικό γκολ του αγώνα σημείωσε στο 62’ η Χριστοπούλου Βασιλική, η οποία μετά από ασίστ της Τσίγκλα βρέθηκε μόνη της μέσα στη μικρή περιοχή και σχεδόν σε κενή εστία έκανε το 0-1, γκολ που πανηγύρισαν έξαλλα οι φιλοξενούμενες.

Αρχηγός της αποστολής στα Ιωάννινα ήταν η κα Κωστούρου Αγγελική.

Στην προημιτελική φάση του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος την Παρασκευή 7 Απριλίου τα κορίτσια του ΓΕ.Λ. Πελοπίου θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας τη νικήτρια μεταξύ των πρωταθλητριών ομάδων του Πειραιά και της Λακωνίας (παίζουν αύριο).

Η τελική φάση (Final-4) του Πανελλήνιου Σχολικού Πρωταθλήματος Λυκείων στο ποδόσφαιρο, τόσο στα αγόρια όσο και στα κορίτσια, θα γίνει στα Ιωάννινα στις 25- 27 Απριλίου.

 

ΓΕ.Λ. Κατσικά Ιωαννίνων: Καλούδη, Δραγάτη, Αναστασιάδου (68’ Μαντζιάρα Μ.), Κουτσογιάννη, Λισγάρα, Ταλάγκα, Μαντζιάρα Θ., Γκοτζιά, Πλούμπη (69’ Μπλέτσα), Τσιούρη, Μαντζιάρα Χ.

ΓΕ.Λ. Πελοπίου (Γρηγοριάδης Σταύρος): Πέττα, Παπαδοπούλου, Παρασκευοπούλου Β., Χριστοπούλου (36’ Στροφύλλα), Κούφη, Μούζη, Παρασκευοπούλου Ι. (λόγω τραυματισμού, Λίκα), Σίνου, Τόλιου, Τσίγκλα, Χριστοπούλου Β..


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος