FOLLOW US: facebook twitter

Δόξα Ν.Μανολάδας: «Διοίκηση υπάρχει και είναι δίπλα στην ομάδα»

Ημερομηνία: 04-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Η Προσωρινή Διοικητική Επιτροπή της Δόξας Νέας Μανολάδας, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση σχετικά με όσα ακούγονται περί διάλυσης της διοίκησης.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η Προσωρινή Διοικητική Επιτροπή Δόξας Νέας Μανωλάδας με αφορμή τα σχόλια που ακούγονται τον τελευταίο καιρό μετά την προηγούμενη ανακοίνωση για την διάλυση της Διοίκησης, διευκρινίζει ότι η σε καμία περίπτωση δεν αφορά την ομάδα η οποία συνεχίζει να αγωνίζεται κανονικά μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος.

Η διάλυση αφορά αποκλειστικά το Διοικητικό κομμάτι, που όμως δεν υπήρξε κανένα κενό σε αυτό, αφού συστάθηκε άμεσα η Προσωρινή Διοικητική Επιτροπή. Τα μέλη τα οποία την απαρτίζουν υπήρξαν από την αρχή μέρος του προηγούμενου Διοικητικού Συμβουλίου και άρα έχουν το σθένος και τη σχετική γνώση γύρω από την ομάδα για να φέρουν εις πέρας το έργο που τους ανατέθηκε.

Επομένως, η ομάδα δεν βρίσκεται στον “αυτόματο πιλότο” αλλά αφέθηκε σε ικανά χέρια.
Διοίκηση υπάρχει και είναι δίπλα στους παίκτες και στον προπονητή από την αρχή. Ο στόχος είναι ένας και θα είναι μέχρι το τέλος, η δεύτερη θέση των πλέι-οφ του Πρωταθλήματος.

Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την ομάδα μας με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας από εμάς μέχρι το τέλος. Πρέπει να δώσουμε όλοι  βροντερό «παρών» στις εξέδρες κάθε αγώνα τώρα που η ομάδα μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος