FOLLOW US: facebook twitter

Στους ρυθμούς της 84ης Ιππικής Έκθεσης Ανδραβίδας

Ημερομηνία: 06-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτισμός

Το διήμερο 15 και 16 Σεπτεμβρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί φέτος η Ιππική Εκθεση Ανδραβίδας, που έχει γίνει πλέον θεσμός καθώς συμπληρώνει 84 χρόνια ζωής. Πρόκειται για την αρχαιότερη έκθεση στην Ελλάδα, όπου θα φιλοξενήσει ιππείς, ιπποπαραγωγούς, ίππους και φιλίππους από όλα τα μέρη της χώρας χαρίζοντας ένα μοναδικό θέαμα. Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου , και θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 16 του μηνός με την απονομή επάθλων, επίδειξη βραβευθέντων κλπ ενώ τις προσεχείς μέρες θα υπάρξει και το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων και του σόου των αλόγων που συνήθως γίνεται το βράδυ μετά τον Εσπερινό για την Αγία Σοφία. Οι επισκέπτες θα θαυμάσουν για ακόμα μια φορά τα υπέροχα άλογα διαφόρων φυλών τα οποία θα κριθούν ανάλογα της φυλής , του είδους και της καταγωγής τους από κτηνιάτρους και την Ελλανόδικο Επιτροπή.

Η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας, ι διοργανώνεται από τον Δήμο Ανδραβίδας- Κυλλήνης και το ΝΠΔΔ Αθλητισμού και Πολιτισμού, με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ΠΕ Ηλείας. Συμμετέχουν ο Ιππικός Σύλλογος Ανδραβίδας ‘ΚΕΝΤΑΥΡΟΙ΄ και ο Όμιλος Φίλιππων Ανδραβίδας «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ».

Οι διοργανωτές έχουν ήδη απευθύνει κάλεσμα προς τους ιπποπαραγωγούς που πρέπει να παρουσιαστούν στο δημαρχείο της Ανδραβίδας από την  Δευτέρα 10 – Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου από ώρα 09:00 π.μ. μέχρι 13:00 για την εγγραφή των ίππων τους στο μητρώο της έκθεσης, προσκομίζοντας τα απαραίτητα πιστοποιητικά.  Ατομικό Δελτίο Αναγνώρισης & Μετακίνησης Ιπποειδούς (Α.Δ.Α.Μ.Ι.) , να  έχουν θεώρηση μετακίνησης του ίππου για την έκθεση μας από τις κατά τόπους κτηνιατρικές αρχές, οι  ίπποι θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι 20 ημέρες πριν την έκθεση , για ΓΡΙΠΗ-ΤΕΤΑΝΟ, κατ’ ελάχιστο

• Πιστοποιητικό ιδιοκτησίας του αλόγου τους ή βεβαίωση ιδιοκτησίας από τον Δήμο τους.

Την πρώτη μέρα, το Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου, στις 10.30 το πρωί σύμφωνα με το πρόγραμμα, θα γίνει όπως συνήθως η εξέταση των ίππων από την Ελλανόδικο Επιτροπή και επιλογή των καλύτερων ίππων. Την δεύτερη μέρα, την Κυριακή, στις 10.30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί  η απονομή των επάθλων και η επίδειξη από τους βραβευθέντες αναβάτες και ίππους.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος