FOLLOW US: facebook twitter

Αφιέρωμα στον Μάνο Ελευθερίου από την νέα γενιά: Την μουσική επιμέλεια της εκδήλωσης στο 47Ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο έχει ο Ηλείος συνθέτης Σπύρος Παρασκευάκος

Ημερομηνία: 06-09-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

Μάνος Ελευθερίου – Ο  ποιητής που τον αφουγκραζόντουσαν και οι νέοι και που αυτός εμπιστευόταν και εκτιμούσε αυτούς και ήταν γενναιόδωρος μαζί τους. Μετά τα VIP αφιερώματα με τους VIP δημιουργούς μια ομάδα νέων παιδιών κάνει το δικό της αφιέρωμα.

Οι εκδόσεις Μεταίχμιο, με τη συνεργασία του Αθήνα 2018 – Παγκόσμια Πρωτεύουσα Βιβλίου, τιμούν τη μνήμη του Μάνου Ελευθερίου και διοργανώνουν την Παρασκευή, 7 Σεπτεμβρίου 2018, αφιέρωμα μουσικής και λόγου, στον χώρο εκδηλώσεων του 47ου Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο.

Για τον Μάνο Ελευθερίου και το έργο του θα μιλήσουν ο ποιητής Δημήτρης Αγγελής και ο συγγραφέας Κώστας Λογαράς. Οι ηθοποιοί Μάνος Καρατζογιάννης και Αλίνα Κωτσοβούλου θα μας διαβάσουν αποσπάσματα από το ποιητικό και πεζογραφικό έργο του.

Οι συνθέτες Γιώργος Κυριάκος, Αλέξης Στενάκης και ο Πυργιώτης τραγουδοποιός Σπύρος Παρασκευάκος, θα συνοδεύσουν μουσικά τους τραγουδιστές Πολυξένη Καράκογλου, Απόστολο Κίτσο και Νίκο Μερτζάνο στην ερμηνεία αγαπημένων στίχων του αξέχαστου δημιουργού.

Μουσική επιμέλεια εκδήλωσης: Σπύρος Παρασκευάκος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος