FOLLOW US: facebook twitter

Στολισμός εκκλησίας…: Προτάσεις για γάμο και βάφτιση

Ημερομηνία: 19-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ο στολισμός εκκλησίας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο που πρέπει να μελετήσετε. Η εκκλησία αποτελεί την τελετή, το μυστήριο, το πιο ουσιαστικό μέρος και του γάμου σας αλλά και της βάφτισης. Καλό είναι λοιπόν, να αφιερώσετε λίγο χρόνο και να σκεφτείτε πως θα διακοσμήσετε τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά την εκκλησία στην οποία αποφασίσατε να παντρευτείτε, να βαφτίσετε το παιδάκι σας. Η διακόσμηση της εκκλησίας πρέπει να ακολουθεί το στυλ, την χρωματική παλέτα και την υπόλοιπη διακόσμηση του γάμου ή της βάφτισης, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο σύνολο.

Για να έχετε ένα υπέροχο αποτέλεσμα, καλό είναι να μην αυτενεργήσετε όσο υψηλό κριτήριο αισθητικής και να έχετε, αλλά να απευθυνθείτε σε ειδικούς συμβούλους γάμου- βάφτισης, που αναλαμβάνουν να στολίσουν για εσάς τον χώρο και της εκκλησίας όπου θα γίνει το μυστήριο, αλλά και το χώρο της δεξίωσης. Για τον στολισμό για βάφτιση συνήθως για τα κορίτσια επιλέγουμε παλ χρώματα, ροζ, φούξια, μοβ και για αγόρια μπλε και γαλάζιο με παιχνίδια, γλιφιτζούρια, γλυκά, κλπ που τρελαίνουν τα πιτσιρίκια.

Όσον αφορά το γάμο, ο στολισμός μπορεί να είναι ρομαντικός, με κεριά, υφάσματα αέρινα και λουλούδια, κομψός με ευωδιαστά άνθη κυρίως λευκά, ρουστίκ με chic λεπτομέρειες, σε παλ αποχρώσεις, vintage με μπουκέτα φρέσκων λουλουδιών σε χρώμα μωβ, σάπιο μήλο και μόκα κλπ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος