FOLLOW US: facebook twitter

Πάρτι βάπτισης: Οργανώστε το με τον καλύτερο τρόπο

Ημερομηνία: 19-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ο μικρός πρίγκιπας και η μικρή πριγκίπισσα της ζωής σας αξίζουν την καλύτερη δεξίωση για την ημέρα που επίσημα αποκτούν το όνομά τους , με ένα απίθανο παιδικό πάρτι.

Ο χώρος που θα φιλοξενήσει τους καλεσμένους σας μετά το μυστήριο θα πρέπει να σας ικανοποιεί απολυτα. Ανάλογα με το ύφος που θέλετε να έχει η δεξίωσή σας θα επιλέξετε και τον κατάλληλο χώρο, τον τελευταίο καιρό πολλά ζευγάρια επιλέγουν να εχουν catering στον προαύλιο χωρο της εκκλησίας εφ’όσον υπάρχει δυνατότητα και επιτρέπεται.

Η δεξίωση ή το τραπέζι της βάφτισης δεν πρέπει να είναι πολύ φανταχτερό. Το τραπέζι τη βάπτισης γίνεται για να δώσει σε μια ομάδα ανθρώπων την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθεί και να γιορτάσει μια πολύ ιδιαίτερη περίσταση. Γι’ αυτό το καλύτερο θα ήταν να δοθεί έμφαση στο μενού και όχι τόσο στη διακόσμηση.

Η ημέρα της βάπτισης θα γίνει ακόμα πιο ξεχωριστή για εσάς και το μωράκι σας αν καταφέρετε να κάνετε τους καλεσμένους σας να συμμετέχουν σε αυτή με κάποιο τρόπο. Η πιο οικονομική και εύκολη επιλογή είναι η χρήση ενός βιβλίου επισκεπτών, που θα έχετε διαθέσιμο στην είσοδο του κέντρου ή του ιερού ναού, στον οποίο θα γίνει η βάφτιση, δίνοντας έτσι σε όλους την ευκαιρία να γράψουν ένα χαιρετισμό, μια ευχή ή ένα ειδικό μήνυμα για το μωρό σας. Τα μηνύματα μέσω βίντεο είναι άλλη μια επιλογή που μπορείτε να ακολουθήσετε. Ζητήστε από όλους τους καλεσμένους να αφιερώσουν ένα προσωπικό μήνυμα στο μωρό ή σε όλη την οικογένεια. Αυτή η επιλογή θα σας δώσει την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια πολύ συγκινητική ταινία.

Για τη διακόσμηση της βάπτισης βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα θέμα στο μυαλό σας για εκείνη την ημέρα, που είναι χαρούμενο, κατάλληλο και καλαίσθητο. Για τον χώρο που θα γίνει το παιδικό πάρτι, θα πρέπει να προγραμματίσετε πέρα από τον στολισμό και την διακόσμηση, ένα πολύ ωραίο τραπέζι με γλυκίσματα, γλιφιτζούρια, καραμέλες, σοκολατένια εδέσματα, χυμούς κλπ αλλά και έναν χώρο δημιουργικής απασχόλησης των παιδιών, όπου μπορεί να τα απασχολεί μια παιδαγωγός με ζωγραφιές και παιχνίδια και αν επιθυμείτε μια μικρή παράσταση με κλόουν και ταχυδακτυλουργό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος