FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ηλεία ο υφυπουργός Αγρ. Ανάπτυξης Β. Κόκκαλης

Ημερομηνία: 01-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική

Την Κυριακή το πρωί στον Πύργο με πρόσκληση της ΝΕ Ηλείας των ΑΝΕΛ

Την Ηλεία θα επισκεφθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Κόκκαλης, ύστερα από την πρόσκληση που δέχτηκε από την Νομαρχιακή Επιτροπή Ηλείας, των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και της Πανελλήνιας Ένωσης Νέων Αγροτών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής των ΑΝ.ΕΛ παραχωρήθηκε συνέντευξη τύπου στα τοπικά μέσα ενημέρωσης. Ανοίγοντας τη συνέντευξη ο πολιτευτής των ΑΝΕΛ Νίκος Κατσαμπέρης μίλησε για την προαναγγελθείσα από τις αρχές του φθινοπώρου επίσκεψη του υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλη Κόκκαλη στην Ηλεία. Τόνισε ότι θα έχει την δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός και αναφέρθηκε στα σοβαρά προβλήματα που έχουν προκύψει στον τόπο μας εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινομένων. Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στο θέμα της άρδευσης των καλλιεργειών στη βόρεια Ηλεία και την υπογειοποίηση του αρδευτικού δικτύου του ΤΟΕΒ Πηνειού.

Ο πρόεδρος της Ν.Ε ΑΝ.ΕΛ Ηλείας Τάκης Τσιλιμίγκρας έκανε γνωστό το πρόγραμμα του υφυπουργού στο νομό, το οποίο έχει ως εξής: Στις 10 το πρωί της Κυριακής θα επισκεφθεί το Κτήμα Μερκούρη και στις 11:30 θα συναντηθεί με τον αντιπεριφερειάρχη Ηλείας κ. Γεωργιόπουλο και τοπικούς φορείς του νομού. Θα ακολουθήσει συνάντηση με τον πρόεδρο του ΓΟΕΒ Αλφειού – Πηνειού, Νίκο Φάμελο και τον πρόεδρο της Ένωσης Νέων Αγροτών, Θοδωρή Βασιλόπουλο. Το πρόγραμμα του υφυπουργού στην Ηλεία θα ολοκληρωθεί με τη συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Ηλείας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στον Πύργο.

Ο κ. Τσιλιμίγκρας αναφέρθηκε επίσης στην εκδήλωση αλληλεγγύης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στην αίθουσα ΠΕΔ στον Πύργο και κάλεσε όποιον μπορεί να συνεισφέρει με τρόφιμα, ρούχα ή ότι άλλο μπορεί να προσφέρει κάθε πολίτης. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν τα γραφεία των ΑΝ.ΕΛ στον Πύργο ή να επικοινωνήσει στο 26210 37212. Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα πλαισιωθεί με θεατρικό και χορευτικό πρόγραμμα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος