FOLLOW US: facebook twitter

Στην Ηλεία από χθες ο Β. Κικίλιας

Ημερομηνία: 12-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

Διήμερη επίσκεψη στον νομό Ηλείας πραγματοποιεί από χθες ο Τομεάρχης Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Κικίλιας, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, ως Υπεύθυνου της επιτροπής εκλογικού αγώνα του κόμματος για τη Δυτική Ελλάδα.

Ο κ. Κικίλιας χθες το βράδυ παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας της ΝΟΔΕ Ηλείας στον Πύργο, ενώ λίγο νωρίτερα συμμετείχε στη συνεδρίαση της διευρυμένης Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής του κόμματος.

Σήμερα το πρωί κ. Κικίλιας θα επισκεφθεί διαδοχικά την Πυροσβεστική Υπηρεσία και την Αστυνομική Διεύθυνση στην Αμαλιάδα, το Λιμεναρχείο και το Λιμενικό Ταμείο Κατάκολου και τη Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνικών Τηλεπικοινωνιών (ΣΕΤΤΗΛ) στον Πύργο.

Στις μια το μεσημέρι θα έχει συνάντηση με το Δήμαρχο Πύργου κ. Γαβρίλη Λιάτση στο Δημαρχείο της πόλης. Αμέσως μετά, θα πραγματοποιήσει συνάντηση εργασίας στο Επιμελητήριο Ηλείας.

Στόχος της επίσκεψης είναι η ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα προβλήματα της περιοχής, ούτως ώστε να προκύψουν οι βέλτιστες δυνατές προτάσεις και να ενσωματωθούν στο πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος