FOLLOW US: facebook twitter

Σπύρος Αντωνόπουλος: «Υποχρέωσή μας, το καλύτερο στην Καλαμάτα»

Ημερομηνία: 14-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός μπορεί να δυσκολεύτηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Α.Ο. Κατασταρίου στη Ζάκυνθο και τώρα πλέον έχει μπροστά του άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι για το Κύπελλο Ερασιτεχνών, αυτό με την Καλαμάτα. Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα, 19 Απριλίου, στο γήπεδο του Μεσσηνιακού και αν οι ερυθρόλευκοι προκριθούν, θα μπουν απευθείας στους «8».

Ο τεχνικός του Πανηλειακού, Σπύρος Αντωνόπουλος, μίλησε χθες στην «Πρωινή» για τον αγώνα με το Καταστάρι αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με την Καλαμάτα. «Ήταν δύσκολο το παιχνίδι στη Ζάκυνθο, απέναντι σε μια καλή ομάδα που παίζει εξαιρετικά την κόντρα επίθεση. Εμείς, στο α΄ ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αμυντικά αλλά ισορροπήσαμε και ισοφαρίσαμε πριν λήξει το πρώτο μέρος.Στο β΄ δεχτήκαμε ένα γκολ κόντρα στη ροή του αγώνα, ισοφαρίσαμε όμως και είχαμε ευκαιρίες να πάρουμε το ματς στην κανονική διάρκεια. Στην παράταση ήμασταν καλύτεροι και πιο αποτελεσματικοί και πήραμε την πρόκριση. Καμία ομάδα δεν περνά εύκολα από τη Ζάκυνθο και αυτό ισχύει ανέκαθεν», δήλωσε ο 44 τεχνικός για τον προχθεσινό αγώνα.

«Σοβαρά και δυναμικά στην Καλαμάτα»

Όσο για το πελοποννησιακό ντέρμπι με την Καλαμάτα, την προσεχή Τετάρτη, ο Σπύρος Αντωνόπουλος, ανέφερε: «Είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε σοβαρά και δυναμικά. Αυτό επιτάσσει η προϊστορία των αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων.

Είναι πολύ δύσκολο ματς, απέναντι σε μια καλή ομάδα,  αλλά υποχρέωση όλων μας είναι να προσπαθήσουμε για το καλύτερο». Στα ευχάριστα, το γεγονός ότι δεν υπάρχουν τραυματισμοί από το ματς στη Ζάκυνθο και ο Πανηλειακός θα παραταχθεί με όλα του τα όπλα στην Καλαμάτα. Μοναδικοί απόντες θα είναι οι εδώ και καιρό τραυματίες Καλαντζής και Μπατζάκας. Χθες, οι ερυθρόλευκοι γυμνάστηκαν το πρωί και θα επιστρέψουν στις προπονήσεις τη Δευτέρα του Πάσχα.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος