FOLLOW US: facebook twitter

Σεμινάριο διατροφής διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός

Ημερομηνία: 25-03-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

filathlitikos

Με ανάμεικτα συναισθήματα επέστρεψε η αποστολή του Φιλαθλητικού από το Λαύριο όπου είχε μεταβεί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα U-15 και U-19. Η εικόνα της ομάδας θετική αλλά η συγκομιδή μεταλλίων όχι η αναμενόμενη. Για αυτό ήδη οι αθλητές του Φιλαθλητικού στρώθηκαν στην δουλειά προκειμένου να έχουν την καλύτερη δυνατή εικόνα στο προσεχές Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στο Σιδηρόκαστρο στις 8-9 Απριλίου και αφορά τις κατηγορίες U-17 και Ανδρών-Γυναικών.

Παράλληλα με όλα αυτά, διοργανώθηκε από τον σύλλογο σεμινάριο-ενημέρωση πάνω σε θέματα διατροφής στο οποίο προσκλήθηκαν και το παρακολούθησαν οι αθλητές του συλλόγου αλλά και οι γονείς τους. Βασική ομιλήτρια ήταν η διατροφολόγος κα Σοφία Κίτσου, η οποία, πλήρως καταρτισμένη,  έδωσε κατευθύνσεις και συμβουλές πάνω σε θέματα διατροφής στους αθλητές του συλλόγου, μικρούς και μεγάλους.

Ο σύλλογος με ανακοίνωση που εξέδωσε ευχαριστεί θερμά την κα Κίτσου για την βοήθειά της και ευελπιστεί οι νουθεσίες και οι συμβουλές της να πιάσουν τόπο και να βοηθήσουν τα παιδιά του συλλόγου. Ταυτόχρονα, το Δ.Σ. του Φιλαθλητικού ανακοινώνει ότι ο αριθμός που κληρώθηκε στον χορό του συλλόγου και κερδίζει το κεντρικό δώρο, το ταξίδι για 2 άτομα, είναι ο 568.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος