FOLLOW US: facebook twitter

Π.Α.Κ. Ηλείας: Εξηγείστε λοιπόν σήμερα κ. Κουλούρη…

Ημερομηνία: 20-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Σήμερα (σ.σ. την Τετάρτη) μαθαίνουμε, μετά από αγωνιώδη προσπάθεια να συγκεντρώσει τα απαραίτητα πληρεξούσια με στόχο έστω και την οριακή απαρτία, ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηλείας και το περιβάλλον του, θα πραγματοποιήσουν γενική συνέλευση των σωματείων της Ένωσης.

Χρήσιμο λοιπόν είναι να του υπενθυμίσουμε ότι οφείλει να εξηγήσει στους εκπροσώπους των ομάδων που θα παρευρεθούν με ποιο σκεπτικό τιμώρησε και… ξανατιμώρησε το Σωματείο «ΠΡΟΟΔΟΣ ΣΑΛΜΩΝΗΣ» που ως γνωστόν και πέραν των άλλων δικαιώθηκε πανηγυρικά στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Τον καλούμε λοιπόν να αναφερθεί στην συγκεκριμένη περίπτωση και να εξηγήσει γιατί εκδικείται και εμμένει στην τιμωρία μιας ομάδας που διέγραψε την … «πέτρα του σκανδάλου» κατ’ αυτόν, δηλ. τον κ. Πέτρο Σταθόπουλο όταν την ίδια στιγμή ο τελευταίος ήταν μέλος και σε άλλα δύο ακόμη Σωματεία.

Να εξηγήσει επίσης πως δικαιολογεί τον ισχυρισμό του ότι όλα τα Σωματεία είναι ισότιμα και πρέπει η ΕΠΣΗ να τους φέρεται ως παιδιά της και ταυτοχρόνως με απίστευτο πείσμα και τάση… καταδίωξης επιβάλλει ποινές που επί της ουσίας επιδιώκουν να «εξοντώσουν» και να αφανίσουν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ηλείας, ομάδες που εκφράζουν διαφορετική άποψη και διαφωνούν με τις πρακτικές του.

Να εξηγήσει τέλος πως με αυτούς τους διαχωρισμούς και την τακτική που ακολουθεί έχει καταρρακώσει το κύρος  και την αξιοπιστία της διοργανώτριας αρχής «πληγώνοντας» τελικά την ίδια την σοβαρότητά της.

Περιμένουμε να σας ακούσουμε κ. Κουλούρη.

Για την Π.Α.Κ. Ηλείας

Ο πρόεδρος

Πέτρος Μπηλιώνης

 


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος