FOLLOW US: facebook twitter

Πώς να διαλέξεις (σωστά) νυφικό

Ημερομηνία: 07-05-2017 | Συντάκτης:

Έφτασε λοιπόν η στιγμή που εσείς κι ο καλός σας αποφασίσατε να ενωθείτε με τα δεσμά του γάμου! Τα συγχαρητήριά μας! Από την στιγμή που θα καταλήξετε στην ημερομηνία τέλεσης του μυστηρίου, θα ξεκινήσουν και όλες οι σχετικές προετοιμασίες για την μεγάλη στιγμή της ζωής σας!

Ένα από τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν τις μέλλουσες νύφες είναι και αυτό του νυφικού. Η επιλογή του στυλ νυφικού είναι καταρχήν θέμα χαρακτήρα όπως επίσης και πως έχει φανταστεί η κάθε νύφη τον εαυτό της να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας. Όλες οι νύφες όμως έχουν μια κοινή επιθυμία: να κλέψουν την παράσταση την πιο σημαντική μέρα της ζωής τους!

Επειδή γνωρίζουμε από προσωπική εμπειρία πως το να βγεις στο ”κυνήγι του νυφικού” είναι μία πολύ δύσκολη υπόθεση, μαζέψαμε για εσάς κάποια βασικά tips  που θα σας βοηθήσουν να βάλετε τα πράγματα σε τάξη και να προφυλαχθείτε από τους ”κινδύνους” που παραμονεύουν.

Αρχικά κοιτάξου καλά στον καθρέφτη, διότι το μυστικό της επιτυχίας είναι στο να εστιάσεις τι θέλεις να κρύψεις, τυχόν ατέλειες, και από την άλλη τι θες να δείξεις…εάν δηλαδή έχεις ένα εντυπωσιακό στήθος ή καλογυμνασμένο σώμα… Σου προτείνουμε να είσαι απόλυτα αντικειμενική με τον εαυτό σου, έτσι ώστε η ανεύρεση του σωστού νυφικού να είναι ευκολότερη και τελικά να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

Από πλευράς χρώματος τα νυφικά δεν χρειάζεται να είναι κλασσικά: υπάρχει επίσης το ιβουάρ και το κρεμ που θα προτείναμε σε γυναίκες με σκούρα επιδερμίδα, ενώ τα πιο έντονα παστέλ ταιριάζουν σε όλες και κάνουν και άποψη.

Θα μπορούσατε να δεχθείτε την βοήθεια κάποιου επαγγελματία, όπου μπορούν να σε κατατοπίσει στα καλύτερα φορέματα για τον τύπο σου, το γάμο σου, το σώμα σου.

Κλείσε τα μάτια, πάρε μια ανάσα και σκέψου ποιος σε κάνει να χαμογελάς; Ναι… εκτός από τον μέλλοντα σύζυγο! Ποιος ή ποιοι σε κάνουν να νιώθεις άνετα, ελεύθερα; Αυτούς θα καλέσεις και μόνο αυτούς. Δεν είναι ανάγκη να πάρεις μαζί όλο το σόι, δεν είναι απαραίτητο να έρθει η μέλλουσα μαμά βου, ή η αδερφούλα του καλού σου, ή η δική σου αδερφή και μητέρα αν δε σε κάνουν να νιώθεις καλά και αν σε εκνευρίζουν. Οι ημέρες πριν το γάμο έχουν αρκετό άγχος για εσένα. Μην αφήσεις να προστεθεί σε αυτό και το άγχος των άλλων. Όσο κι αν τους αγαπάς. Δώσε προτεραιότητα στον εαυτό σου.

Όλοι ξέρουμε πως το σημαντικότερο πράγμα σε μια νύφη είναι η διάθεσή της. Δε πρέπει να χαλάσει ποτέ και για κανένα λόγο. Προσοχή λοιπόν γιατί ο βασικότερος λόγος για τον οποίο μπορεί να τραυματιστεί η πουπουλένια και κατάλευκη αισιοδοξία σας είναι το ποιοι θα βρίσκονται μαζί σας στην πρόβα νυφικού.

Κάτι άλλο που δε πρέπει να διαφύγει της προσοχής σας είναι οι συνθήκες κατά την πρόβα νυφικού. Καλό είναι να αφιερώσετε μία ολόκληρη ημέρα για αυτή τη διαδικασία και όχι μια ώρα τη μέρα μετά τη δουλειά. Θα είστε κουρασμένη, φορτωμένη με τις έγνοιες της ημέρας και η απόφαση θα γίνει ξαφνικά πιο δύσκολη από όσο είναι στην πραγματικότητα.

Προσέξτε να είναι σωστός ο φωτισμός κατά τη διάρκεια της πρόβας. Αν ο γάμος σας γίνει έξω, φροντίστε να υπάρχει φυσικός φωτισμός στο χώρο, σταθείτε για παράδειγμα δίπλα στο παράθυρο, ή σε κάποιο μπαλκόνι για να δείτε πως είναι ακριβώς το νυφικό επάνω σας. Ταυτοχρόνως ελέγξτε τα εσώρουχά σας, αν φαίνονται μέσα από το νυφικό, αν ενοχλούν στο μπούστο, αν χρειάζονται ή όχι τιράντες κλπ.

Το νυφικό δε χρειάζεται να ακολουθεί τάσεις και ούτε αυτά που επιτάσσει η μόδα ή τα διάφορα περιοδικά. Το νυφικό μιάς και είναι καθαρά προσωπική σου επιλογή, ακολουθεί τις δικές σου επιθυμίες και τα δικά σου χαρακτηριστικά… Αυτό που θα κολακεύει εσένα και το σώμα σου, να είσαι σίγουρη πως θα είναι η καλύτερη επιλογή που θα λατρέψεις, θα σε κάνει να λάμπεις, και μετά από χρόνια κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, ο γάμος σου θα αποτελεί μια υπέροχη και γλυκιά ανάμνηση…

Κορίτσια, ειλικρινά;! Το μεγαλύτερο λάθος είναι ότι δοκιμάζετε πολλά! με αποτέλεσμα να χάνεστε μέσα στα άπειρα νυφικά, Μην δοκιμάζεις πολλά: Δύο-τρία σε κάθε κατάστημα που επισκέπτεσαι είναι αρκετά, ώστε αργότερα να έχεις καταλήξει σε κάποια και να κάνεις την σωστή επιλογή.. Τα περισσότερα θα σε μπερδέψουν και είναι άσκοπα. Μην υποκύπτεις σε κουραστικούς και πιεστικούς πωλητές…μη ξεχνάς, ΕΣΥ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ…

Να θυμάστε ότι το πιο σημαντικό από όλα είναι το πώς νιώθετε εσείς φορώντας το νυφικό σας. Είναι αυτό που ονειρευόσασταν; Νιώθετε άνετα μέσα σε αυτό; Σας εκφράζει σαν προσωπικότητα ή είναι υπερβολικό; Μόνο εσείς γνωρίζετε καλύτερα τα θέλω σας και έτσι εσείς θα είστε ο τελικός κριτής του νυφικού σας.

Εμείς θέλουμε απλά να είστε χαμογελαστή και πραγματικά ευτυχισμένη όταν θα πείτε το yes I do!

Πηγή: gamosguide.eu & yes-i-do.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος