FOLLOW US: facebook twitter

Προχωρούν ενωμένοι…: Χαμόγελο, Άφοβος και Βροχίτσα μια οικογένεια

Ημερομηνία: 30-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η τοπική κοινωνία της Βροχίτσας ενωμένη προχωρά στο αύριο. Η τοπική κοινότητα, η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού Άφοβος και ο σύλλογος Χαμόγελο του Παιδιού που διατηρεί εκεί ένα από τα σπίτια φιλοξενίας παιδιών, έκοψαν την περασμένη Παρασκευή την πρωτοχρονιάτική πίτας, στο συγκεκριμένο χώρο. Κάτοικοι του χωριού, μέλη της ομάδας και τα παιδιά του Χαμόγελου μαζί με τους εθελοντές του, συγκεντρώθηκαν σε αυτή την κοινή εκδήλωση, δείχνοντας πόσο ενωμένη είναι η τοπική κοινωνία.

Ο εκπρόσωπος του Χαμόγελου Γιάννης Λαμπρόπουλος, ευχαρίστησε τους εθελοντές του συλλόγου, τους κατοίκους του χωριού και την ομάδα για την περίσσια αγάπη με την οποία περιβάλλουν τα παιδιά. «Το χαμόγελο του παιδιού συνεχίζει το έργο του γιατί έχει δίπλα του ανθρώπους με καρδιά, θέληση και αγαπάνε τα παιδιά. Δεν νομίζω πως είμαστε σε θέση να λύσουμε τα προβλήματα κάθε παιδιού, αλλά αν ενωθούμε όλοι μαζί μπορούμε να μετριάσουμε, να ελαχιστοποιήσουμε τα προβλήματα κάποιων παιδιών» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ο πρόεδρος της ΤΚ Βροχίτσας, Δημήτρης Δημητρολόπουλος τόνισε πως η τοπική κοινωνία στηρίζει έμπρακτα το «Χαμόγελο» και με κάθε τρόπο προσφέρει σε αυτό, ενώ πρόεδρος του Άφοβού, Παναγιώτης Κοτσιλίμπας εξέφρασε και αυτός τις ευχές του για τη νέα χρονιά και ευχαρίστησε τους συγχωριανούς του και τους χορηγούς που στηρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος