FOLLOW US: facebook twitter

“Φώς” στο θάνατο του Ρουμάνου στην Ξυλοκέρα: Δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια

Ημερομηνία: 30-01-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση του θανάτου του 55χρονου εργάτη από τη Ρουμανία νωρίς το απόγευμα της Κυριακής, προέκυψαν μέσα απο την αστυνομική έρευνα.

Το βασικότερο είναι πως δεν προκύπτει από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, εγκληματική ενέργεια. Ακόμα και η νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών δεν μπορεί να ρίξει φως στο θέμα του τραύματος που φέρει στο κεφάλι ο 55χρονος.

Θεωρείται βέβαιο πως δεν έχει προκληθεί από κάποιο όργανο, εργαλείο ή κάτι σxετικό. Είναι πιθανό ο 55χρονος να σκόνταψε και να έπεσε σε κάποιο αιχμηρό σημείο στο έδαφος (κοφτερή πέτρα ή τσιμέντο). Ως εκ τούτου ο 37χρονος ομοεθνής του εκλιπόνοτος μετά την κατάθεση που έδωσε στην Ασφάλεια ύστερα από την επήρεια της μέθης, θα αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχικά δόθηκαν πολλές λανθασμένες πληροφορίες από το περιβάλλον του 55χρονου, λόγω κακής ερμηνείας. Ο 55χρονος και ο 37χρονος λόγω της μεγάλης μέθης από το προηγούμενο βράδυ, δεν μετέβησαν στις αγροτικές εργασίες. Υπήρξε κάποια στιγμή έντασης μεταξύ τους, αρκετά νωρίτερα απο τη στιγμή που επήλθε το μοιραίο.

Φωνές και διαπληκτισμοί που είχαν ακούσει ομοεθνείς τους νωρίτερα και είχαν αποδώσει σε αυτή την ένταση ότι συνέβη… Ωστόσο προέκυψε πως οι δύο Ρουμάνοι συνέχισαν να καταναλώνουν ποσότητες αλκοόλ και κάποια στιγμή ο 55χρονος σηκώθηκε από το σημείο που καθόταν και δεν μπόρεσε να κάνει πολλά βήματα λόγω της κατάστασής του.

Ο 37χρονος φέρεται να υποστήριξε πως τον είδε να πέφτει μόνος του και φώναξε στους ομοεθνείς τους να τον βοηθήσουν, γιατί ο ίδιος δεν ήταν σε κατάσταση τέτοια να μπορέσει να σηκωθεί. Οι δύο άλλοι Ρουμάνοι τον μετέφεραν στο νοσοκομείο και άρχισε να ξετυλίγεται από εκείνη την ώρα ένα κουβάρι λανθασμένων πληροφοριών, δεδομένου, ότι όλοι δεν μιλούν καλά ελληνικά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος