FOLLOW US: facebook twitter

Προτεραιότητα ο Κόροιβος για Καλαμπάκο

Ημερομηνία: 11-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στην Αμαλιάδα από χθες ο 52χρονος τεχνικός-Τον Ιούνιο θα κλείσει το θέμα προπονητή 

Ένας μήνας σχεδόν έχει περάσει από την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Κοροίβου στη Basket League, με την επίτευξη του στόχου της παραμονής και αυτή τη στιγμή το βάρος στο σύλλογο έχει πέσει στη συγκρότηση μιας ισχυρής διοίκησης ενόψει της νέας σεζόν αλλά και στο θέμα της ανανέωσης με το Ντίνο Καλαμπάκο.

Σε θέματα λειτουργίας του συλλόγου, υπάρχουν επαφές προκειμένου να εισέλθουν νέα πρόσωπα στο διοικητικό σχήμα, που θα ενισχύσουν το τμήμα και οικονομικά αλλά και από άποψη υπηρεσιών. Όπως επίσης υπάρχουν επαφές με χορηγούς. Αν αυτές καρποφορήσουν (είναι σε καλό δρόμο), τότε είναι σίγουρο πως το μπάτζετ της νέας σεζόν θα είναι αυξημένο, έτσι ώστε ο Κόροιβος να παρουσιαστεί πιο ανταγωνιστικός και να διεκδικήσει με πολλές πιθανότητες την παραμονή του στη Basket League. To ρόστερ της περασμένης σεζόν είναι προς το παρόν άγνωστο σε ποιο βαθμό θα αλλάξει και αυτό θα εξαρτηθεί τόσο από το μπάτζετ όσο και από το τεχνικό τιμ.

 

Πρώτες συζητήσεις με Καλαμπάκο

Όσο για την υπόθεση της συνέχισης της συνεργασίας με το Ντίνο Καλαμπάκο, οι πιθανότητες να παραμείνει είναι πολύ περισσότερες από αυτές της αποχώρησης. Ήδη, ο Αθηναίος προπονητής βρίσκεται από χθες στην Αμαλιάδα και σήμερα θα έχει μια πρώτη συζήτηση με τη διοίκηση του Κοροίβου. Το θέμα πάντως δεν πρόκειται να  κλείσει μέχρι το πρωί του Σαββάτου που ο Καλαμπάκος θα αναχωρήσει για την Αθήνα και αυτό αναμένεται να γίνει στα μέσα Ιουνίου. Πάντως, υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καλαμπάκος έχει δεχτεί κρούση από τον Απόλλωνα Πατρών, αλλά ο 52χρονος τεχνικός, έχει ως προτεραιότητα τον Κόροιβο. Πρώτα θα μιλήσει με τον αμαλιαδίτικο σύλλογο και αν δεν τα βρει μαζί του, εν συνεχεία θα διαπραγματευτεί  τις υπόλοιπες προοπτικές που υπάρχουν.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος