FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση-Σάββατο 17 Δεκέμβρη

Ημερομηνία: 17-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

pelopio-1

Χριστουγεννιάτικη γιορτή για παιδιά στο Πελόπιο

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πελοπίου προσκαλεί τους μικρούς του φίλους στη χριστουγεννιάτικη γιορτή του, με όμορφα δώρα για όλα τα παιδιά από τον Άγιο Βασίλη! Σήμερα Σάββατο 17 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα στο Μπαντούνειο Πολιτιστικό Κέντρο Πελοπίου!

orestis-2Μάστορας-Μουλάς-Τζαβάρα στην ταβέρνα ΟΡΕΣΤΗΣ
Ο Νίκος Μάστορας, ο Μπάμπης Μουλάς και η Σοφία Τζαβάρα, θα μας κρατήσουν συντροφιά και απόψε το βράδυ, στην ταβέρνα «Ορέστης» στην Αρχ. Ολυμπία. Υπέροχος χώρος, άψογο σέρβις, εκπληκτική μουσική. Για κρατήσεις τηλ: 2624026046.

deus

O LOSTRA στο “Deus”
Το Σάββατο υποδεχόμαστε το LOSTRA σε μια “Back to basics” βραδιά, σε Techno και House ήχους και με άρωμα βινυλίου. O Lostra, κατά κόσμον Κώστας Σπυρόπουλος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Γερμανία. Έκανε τα πρώτα του βήματα πίσω από κονσόλα το 1995 και διοργάνωσε το πρώτο Techno πάρτυ το 1996. Το 2001 κάνει την πρώτη του κυκλοφορία ως παραγωγός σε μία συλλογή με Έλληνες καλλιτέχνες μέσω του Inoteka. Ακολουθούν κυκλοφορίες (κυρίως σε συνεργασία με τον Θοδωρή Τριανταφύλλου ως Novox) σε εταιρείες όπως Ware, Safari Electronique, Resopal, Niveous, Plasteline καθώς και remixes σε διάφορους καλλιτέχνες εντός και εκτός των συνόρων. Έχοντας εμφανιστεί σε φεστιβάλ όπως το Loveparade του Βερολίνου, το Synch, το Reworks, το ΈνTechno και το Solaluna, και σε club όπως το Tresor/Berlin, το Robert Johnson/Frankfurt, το Luv, το Fetisch, το six d.o.g.s και πληθώρα άλλων εντός τον συνόρων, παραμένει ενεργός πίσω από τα decks συνδυάζοντας διάφορες πτυχές της House και της Techno. Το ζέσταμα της βραδιάς θα αναλάβει ο Johnny Kintz.

premiera

Σάββατο βαδίζουμε προς το “Premiera”

Μας υποσχέθηκαν ότι κάθε Σάββατο θα είναι σαν Premiera. Έτσι και θα γίνει αφού και αυτό το Σάββατο οι Στάθης Αγγελόπουλος, Αγγελική Δημοπούλου, Γιώργος Σαλέμης και η Εμανουέλα Πολυχρόνη θα είναι τα πρόσωπα που θα βρίσκονται στη σκηνή και τα πρόσωπα που ο κόσμος θα χειροκροτήσει. Πρόσκληση προς όλους κάνει το καινούριο μαγαζί νυχτερινής διασκέδασης προς όλους τους πολίτες του Πύργου…Φτάνουν Μεσάνυκτα και όλοι βαδίζουμε εκεί ..

leonardos

Σεμινάριο Samba στη «Dancing LifeSteps»

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου ο Φάνης Λεονάρδος παραδίδει ένα δίωρο σεμινάριο SAMBA, INTERNATIONAL STYLE! Η σχολή χορού «Dancing LifeSteps» της Μαρίας Πολίτη τον φιλοξένησε τον περασμένο Οκτώβριο με σκοπό να διδάξει, αλλά ο κ. Λεονάρδος κατάφερε να μαγέψει! Επιστρέφει κοντά μας σε “εκπαιδευτικά ξέφρενους” ρυθμούς Samba. Τηλ συμμετοχής: 2621030313, Κουντουριώτη 3.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος