FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση-Κυριακή 18 Δεκέμβρη

Ημερομηνία: 17-12-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από τη «Μαριέττα»

Όλα είναι έτοιμα, για την χριστουγεννιάτικη γιορτή της Πρότυπης Προσχολικής Αγωγής «Μαριέττα» η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου «Ιόνιο». Όπως ενημερώνει ο σταθμός, για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης, ζήτησαν αρχικά το θέατρο Απόλλων, αλλά ενημερώθηκαν ότι δεν προσφέρεται σε παιδικούς σταθμούς.

Επιπλέον, ενημερώνει τους γονείς, ότι ο Σταθμός θα παραμείνει κλειστός πέρα από τις καθιερωμένες αργίες, τις μέρες: από Τρίτη 27/12/2016 καθώς και τη Δευτέρα 2/1/2017. Το σχολείο θα ανοίξει την Τρίτη 3/1/2016.

heteeronymous

Οι Heterronymous «ανεβάζουν» τη Γαστούνη

Σε γιορτινή διάθεση είναι τη Κυριακή 18 Δεκέμβρη ο κόσμος στην Γαστούνη εφόσον διοργανώνεται από τη heteronymous-Ομάδα τέχνης και πολιτισμού το

Zumba kids party στις 6 μμ  στη πλατεία Ελευθερίας και oriental night τις 9μμ στο vip’s club .Στο πρώτο μέρος της εκδήλωσης θα γίνει open party με τον Αη Βασίλη, τα ξωτικά και τους μικρούς χορευτές του τμήματος χορού ης ομάδας. Στο δεύτερο μέρος θα πραγματοποιηθεί Oriental night με live μάθημα από τη δασκάλα Χριστίνα Γιανκούλα και θα γίνει κλήρωση για δωρεάν παρακολούθηση μαθημάτων Oriental. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη και είστε όλοι προσκεκλημένοι!!!!

Χριστουγεννιάτικη γιορτή από το Λαϊκό Διδασκαλείο στο ΤΕΙ

Χριστουγεννιάτικο γιορτή θα πραγματοποιήσουν τα Σωματεία που συμμετέχουν στη λειτουργία του Λαϊκού Διδασκαλείου Πύργου, την Κυριακή στις 5 το απόγευμα στο χώρο του ΤΕΙ και καλούν καθηγητές, γονείς, μαθητές και φίλους του να συμμετέχουν.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει μουσική  και κεράσματα για τους παρευρισκόμενους                            από τα μέλη της ΟΓΕ, του Σωματείου Συνταξιούχων, του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων, του Σωματείου Οικοδόμων και του ΠΑΜΕ Εκπαιδευτικών.

Οι προσφορές Κοινωνικής Αλληλεγγύης  θα γίνονται δεκτές στο γραφείο του Λαϊκού Διδασκαλείου (ώρες 15.00-18.00 και στο τηλέφωνο 6973749419 κ. Σία Ξενοστάθη).

Έντεχνο στο “RetroCafé Amaliada

Αυτή τη Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το Retro-Café μας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά μας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που ναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα ελάτε να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

black-rabit

Ο Γιώργος Τζίβας στο “Black Rabbit

Οι Κυριακές γίνονται ένας λόγος να αγαπήσεις το black rabbit και τα Χριστούγεννα λίγο περισσότερο! Έλα στην πιο όμορφη Κυριακή της πόλης, με μουσικές επιλογές από τον dj Giwrgos_Tzivas! Γιατί οι Κυριακές αξίζουν κάτι διαφορετικό!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος