FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για του Αγίου Βαλεντίνου

Ημερομηνία: 14-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”52303″ img_size=”full”][vc_column_text]

Πύργος

Ζωντανή μουσική στο «Εν Λευκώ»

Λένε πως ο έρωτας περνάει από το στομάχι γι’ αυτό και το «Εν Λευκώ» στον Πύργο σας περιμένει αυτή την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου για να γιορτάσουν μαζί σας την ημέρα των ερωτευμένων με ζωντανή μουσική από τους: Αλέκο, Ηλία και Σοφία οι οποίοι θα τραγουδήσουν ζωντανά για εσάς καθώς απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Happy Valentine’s Day στη «Rotonda»

Η «Rotonda» συνεχίζει να δημιουργεί για εσάς τα πιο νόστιμα πιάτα και τα συνοδεύει με την καλύτερη ζωντανή μουσική. Έτσι λοιπόν σας περιμένουν αυτήν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου να δοκιμάσετε διάφορες γεύσεις μετά μουσικής την πιο ρομαντική μέρα του χρόνου.

Valentines Day στην «Τριάδα»

Απόψε ένα ρομαντικό δείπνο για δυο σας περιμένει στο εστιατόριο «Τριάδα» με διάφορα πιάτα στην διάθεσή σας που σας περιμένουν να τα γευτείτε.

Cuban Valentine’s Day στο «Bistro»

Αυτήν την Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου το εστιατόριο «Bistro» στον Πύργο γιορτάζει μαζί σας την ημέρα των ερωτευμένων διατηρώντας ελεύθερο το μενού τους και εμπλουτίζοντας το με ιδιαίτερες επιλογές για την μέρα αυτή.

Αντι-valentine’s Day στο «Cabaret»

Απόψε το «Cabaret Urban Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει για ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι. Φορέστε την μάσκα σας και όλη την καλή σας διάθεση και πηγαίνετε να χορέψετε μέχρι το πρωί. Μην το χάσετε.

Masque Party Valentine Edition στο «Suite»

Αποψε το βραδυ το «Suite» στην Κεντρική πλατεία Πύργου σας περιμένει για ένα μοναδικό αποκριάτικο πάρτι. Μαζι σας θα είναι οι djs Sakis Mastorakis και Nikos Marinopoulos. Εσείς θα λείπετε;

Valentines Day στην «Παλαιά Αγορά»

Η «Παλαια Αγορά» στον Πύργο υποδέχεται την ημέρα των ερωτευμένων με άλλη διάθεση, καθώς σας περιμένουν ειδικές τιμές σε διάφορα ποτά. Αυστηρά για ερωτευμένους.

Αμαλιάδα

Ρομαντικό δείπνο στο «Amalias Hotel»

Η ημέρα των ερωτευμένων έφτασε! Γιορτάστε την και ζήστε μαζί με το ταίρι σας μια μοναδική γευστική εμπειρία ενός ρομαντικού δείπνου. Για την γιορτή της αγάπης το «Amalias Hotel» στην Αμαλιάδα σας προτείνει ένα μενού 5 πιάτων, συντροφιά με ρομαντικές μελωδίες.

Valentine’s Day στο «Porto Marine»

Το εστιατόριο «Porto Marine» στο Παλούκι Αμαλιάδας γιορτάζει την ημέρα των ερωτευμένων με ρομαντική ατμόσφαιρα παρέα με μελωδίες της Ελίνας Μίχου και του Μάκη Στούμπανου. Σας περιμένουν υπέροχα πιάτα με επιλογές από τον chef τους για να τα γευτείτε.

Γαστούνη

Valentine’s Day στο «My Friend’s»

Απόψε όπως και κάθε χρόνο το «My Friend’s Café-Cocktail Bar» στην Γαστούνη σας περιμένει για να γιορτάσει μαζί σας την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δοκιμάζοντας γεύσεις από τον μπουφέ που ετοίμασε ο chef τους ειδικά για την ημέρα και απολαύστε 1+1 μπουκάλι εξαιρετικό κρασί. Μαζί σας στα ηχεία ο dj Paul.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot