FOLLOW US: facebook twitter

Χόρεψε κι έκοψε την πίτα ο Φιλαθλητικός

Ημερομηνία: 14-02-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός του Φιλαθλητικού την περασμένη Παρασκευή στο κέντρο «Ροτόντα». Μιλάμε για την ετήσια γιορτή του Φιλαθλητικού στην οποία συνευρίσκονται αθλητές και γονείς αλλά και φίλοι του συλλόγου από όλα τα τμήματα που καλλιεργεί, μπάντμιντον, τένις και ποδηλασία, με απώτερο στόχο μια φορά το χρόνο να μαζεύεται όλος ο Φιλαθλητικός.

Στην αρχή τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Φιλαθλητικού Αθηνόδωρος Τρυφωνόπουλος που καλωσόρισε όλο τον κόσμο και μίλησε περιληπτικά για την χρονιά που πέρασε ενώ ταυτόχρονα έκοψε και την πίτα του συλλόγου.  Μετά ακολούθησαν απονομές στους αθλητές που διακρίθηκαν την χρονιά που πέρασε κάνοντας πανελλήνια διάκριση. Οι αθλητές αυτοί είναι οι εξής: Κυριάκος Κατσιαδράμης, Ευγενία Νικολακοπούλου, Αντωνία Βλαχαντώνη, Παυλίνα Βλαχαντώνη, Γιάννης Λυμπέρης, Αλεξάνδρα Αποστολοπούλου, Σταυρούλα Διαμαντοπούλου, Αθανασία Τρίμμη, Κώστας Αναστασόπουλος, Νίκος Ρελάκης,  Ανδρέας Τρυφωνόπουλος, Χαράλαμπος Τριαντόπουλος, Γιώργος Μπούσδας, και Λευτέρης Καλογεράς.  Τις απονομές στους διακριθέντες αθλητές έκαναν τα μέλη του Δ.Σ. του Φιλαθλητικού.

Στη συνέχεια, σειρά στην όμορφη αυτή εκδήλωση είχε ο χορός, το κέφι, η διασκέδαση και η λαχειοφόρος με πλούσια δώρα και κεντρικό δώρο ένα ταξίδι για 2 άτομα σε εγχώριο προορισμό. Το φλουρί έτυχε στον αθλητή του τμήματος μπάντμιντον Παναγιώτη Δάρα και αντιστοιχούσε σε ένα τάμπλετ. Το πιο σημαντικό από όλα όμως είναι το κέφι που ακολούθησε και το γεγονός ότι οι αθλητές από όλα τα τμήματα έγιναν ένα και έδειξαν σε όλους πόσο μεγάλη οικογένεια είναι ο Φιλαθλητικός. Τέλος ο Φιλαθλητικός ευχαριστεί θερμά τους δωροθέτες των δώρων της λαχειοφόρου που και φέτος αγκάλιασαν με θέρμη το σωματείο και την προσπάθεια που κάνει.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος