FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 23 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 23-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Double TroubleLive Session / Βασίλης Σπυρόπουλος-Γιώργος Παυλίδης στο «Deus»

Δάσκαλος με μαθητή, φίλος με φίλο, δύο κιθάρες και δύο φωνές σε μια διαδρομή σε μονοπάτια rock, country & blues έρχονται αυτό το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στο «Deus Ex Musica» στην οδό Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου για να σας προσφέρουν μία αξέχαστη βραδιά. Μην λείψει κανείς.

Λαϊκό ξεφάντωμα στο «Premiera»

Άλλο ένα λαϊκό ξεφάντωμα πάνω σε πίστες και τραπέζια έρχεται να αναστατώσει το Σάββατό σας. Απόψε το «Premiera live» πρωταγωνιστεί στη διασκέδασή σας με το καλύτερο και πιο διασκεδαστικό πρόγραμμα στο νομό. Τραγουδούν οι: Άγγελος Σαμαντάς, Σάκης Αρώνης, Βάσια Ντέκα και Δήμητρα Λυμπέρη.

Sinner Saturdays στο «Sinner»

Απόψε το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι από τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο.

Greek and Chic στο «Mokai»

Μια μοναδική βραδιά σας περιμένει απόψε στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο. Μαζί σας θα είναι ο dj Giwrgos Tzivas για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

«Saturday Night» στο «Mercado Bar»

Απόψε ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές.

Τρια events στο «Pantheon»

Με τρία μοναδικά events δίνει το στίγμα του το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα το πολύ ξεχωριστό «Pantheon» στον Πύργο με τον dj M. Papoutsogiannopoulo. Το Σάββατο 23, Κυριακή 24 και Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου με χριστουγεννιάτικη διάθεση σας περιμένουν για τρεις μοναδικές βραδιές γεμάτες μουσική και χορό.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος