FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Κυριακή 24 Δεκεμβρίου

Ημερομηνία: 24-12-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Gusta Greca party στο «Sherlock»

Η απόλυτη ελληνική βραδιά έρχεται αυτή την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στην ταράτσα του «Sherlock» για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες. Μαζί σας ο dj D. Spiliopoulos που θα επιλέξει για εσάς τα καλύτερα. Σας περιμένουν για ένα αξέχαστο πάρτι.

50-50 party στο «Pallas»

Παραμονή Χριστουγέννων το «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά σας παρουσιάζει μια 50-50 βραδιά με τον dj Gianni Fournomiti να επιλέγει για εσάς τις μεγαλύτερες ξένες και ελληνικές επιτυχίες.

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στο «Amalias Hotel»

To «Amalias Hotel», στολισμένο και λαμπερό όπως κάθε χρόνο, σας καλεί και φέτος να γευτείτε τις ιδιαίτερες γιορτινές σπεσιαλιτέ που έχει ετοιμάσει για το Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν. Απολαύστε ένα εκπληκτικό set menu 5 πιάτων σε ζεστό, γιορτινό περιβάλλον με συνοδεία μουσικής. Η πρόταση για να γιορτάσετε με φανταστικές μελωδίες γεύσης και ευτυχίας.

*tin2tin* στο «Sinner»

Αυτήν  την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι με τον dj Mike να διαλέγει για εσάς τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

Sunday Afternoon Party στο «Suite»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Suite café & bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα σας υποδέχεται μετά τις 7 μ.μ σε ένα afternoon party με special τιμές στην επιλογή του ποτού σας.

Έντεχνο Ελληνικό στο «Retro-Café»

Αυτήν την Κυριακή όπως και κάθε Κυριακή το «Retro-Café» στην Αμαλιάδα σας υποδέχεται με ένα έντεχνο ελληνικό πρόγραμμά για να γεμίσει τη βραδιά σας με μουσικές συνθέσεις μιας άλλης εποχής, που είναι τόσο αγαπημένες σε όλες τις ηλικίες…Λίγο μετά τις δέκα σας περιμένουν  να ακούσετε όχι κάτι μοναδικό αλλά κάτι γνωστό και αγαπημένο!!

Christmas Party στο «Caldo»

Παραμονή Χριστουγέννων και το αγαπημένο σας «Caldo coffee & bar» στον Πύργο σας περιμένει για μια βραδιά γεμάτη μουσική, χορό και γιορτινή διάθεση. Μαζί σας θα είναι ο dj Nikos Panagoulias για να σας ανεβάσει την διάθεση όπως αυτός ξέρει.

Merry Christmas στο «Mokai»

Μια αξέχαστη βραδιά σας περιμένει αυτήν την Κυριακή, παραμονή Χριστουγέννων στο «Mokai Bar» στην πλατεία Σάκη Καράγιωργα στον Πύργο με τον dj Giwrgo Tziva να επιλέγει για εσάς τις καλύτερες επιτυχίες.

Sunday Night στο «Mercado Bar»

Παραμονή Χριστουγέννων και ο dj Paulos Peskelidis  βρισκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις καλύτερες επιτυχίες.

Χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν στην «Τριάδα»

Ένα από τα πιο μοντέρνα και στιλάτα εστιατόρια της πόλης με άψογο σέρβις και υπέροχες γεύσεις όλο το χρόνο η «Τριάδα» στον Πύργο για την Παραμονή των Χριστουγέννων δημιουργεί 4 υπέροχα πιάτα υψηλής γαστρονομίας. Οι γευστικές προτάσεις έχουν ως γνώμονα την Διεθνή δημιουργική κουζίνα αλλά είναι εμπνευσμένες μέσα από μια μοντέρνα γαστρονομική ματιά και σας προσκαλεί να τις γευτείτε.

Ρεμπέτικη συνάντηση στον «Εδέατρο»

Ένα ρεμπέτικο μεσημέρι σας περιμένει στο αγαπημένο σας εστιατόριο ο «Εδέατρος» αφού κλείνει τα 4 χρόνια λειτουργίας του και το γιορτάζει. Σας προσκαλούν λοιπόν αυτήν την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου παραμονή Χριστουγέννων στην Παλαιά Αγορά στον Πύργο για να σας χαρίσουν ένα γλυκό μελωδικό μεσημέρι στην πιο όμορφη και γευστική γειτονιά της πόλης… με τους Αννίτα Μαυρίκη στην φωνή, Γιώργο Καφετζή στο μπουζούκι και τον Κωνσταντίνο Μπαφατάκη στο μπουζούκι/κιθάρα να σας κρατάνε συντροφιά καθώς απολαμβάνεται το φαγητό σας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος