FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 17 Μαρτίου

Ημερομηνία: 17-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Σπύρος Νίαχος και η Μαρία Αποστολοπούλου στο «Σταθμός Cafe»

Αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου ο Σπύρος Νίαχος και η Μαρία Αποστολοπούλου θα βρίσκονται στο «Σταθμός Cafe», Υψηλάντου 12, στον Πύργο για να σας ανεβάσουν την διάθεση με γνωστές επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

St Patrick’s Day στο «Pantheon»

Πολλές στιγμές είναι καλές για μια Guinness, αλλά η καλύτερη από όλες είναι η ημέρα του Αγίου Πατρικίου. Γιόρτασε μαζί με τους φίλους σου την πιο διάσημη μαύρη μπύρα στον κόσμο το St. Patrick’s Day στο «Pantheon Espresso Bar» στον Πύργο. Μην το χάσετε.

 

Saturday Night στο «Mercado»

Αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

Οι Πάνος, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλής Φάμελος live στο «Gotham»

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη και ρεμπέτικη μουσική σας περιμένει αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο από τους Πάνο, Νάσια Χατζηλαζαρίδη και Ηρακλή Φάμελο.

Ο «Ypo» στο «Deko»

Οι μεγαλύτεροι εκπρόσωποι της rap σκηνής έρχονται στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα για το Gangsta’s Paradise, το κορυφαίο party series της πόλης. Αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου υποδέχονται τον «Ypo», έναν άξιο υπέρμαχο της rap κουλτούρας. Μην το χάσετε.

«Aperol Spritz» Afternoon Party στο «My Friend’s»

Αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου το «My Friend’s» στη Γαστούνη σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό πάρτι με διάφορες γεύσεις από τo «Aperol Spritz». Μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Paul για να σας ανεβάσει το κέφι με τις μουσικές του επιλογές.

Ο Γιώργος Λιάτης live στο «Block365»

Ο Γιώργος Λιάτης είναι από τα νέα πρόσωπα στην ελληνική δισκογραφία που έρχεται να σας κερδίσει με την φωνή του, τις μουσικές του και τα τραγούδια του. Έτσι λοιπόν σας περιμένει αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου στο «Block 365» για να σας ανεβάσει το κέφι με τις επιτυχίες του. Dj set o Giannis Fournomitis.

«Sinner Saturdays» στο «Sinner»

Αυτό το Σάββατο 17 Μαρτίου το αγαπημένο σας στέκι «Sinner» στον πεζόδρομο της Αμαλιάδας σας υπόσχεται ένα μοναδικό πάρτι από τον dj John Bousouti. Γιαυτό και… όσοι αμαρτωλοί… προσέλθετε.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος