FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 13 Μαΐου

Ημερομηνία: 13-05-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

 

Cirkle & Zag στο «Deus»

House Techno ήχοι το Σάββατο λίγο μετά τις 11μ.μ. στο «Deus Ex Musica» από τους djs Cirkle και Zag και τον «δικό» μας Johnny Kintz. Ο Cirkle έχει βρεθεί και παίξει μουσική δίπλα σε παγκόσμιας φήμης ονόματα της Τechno σκηνης: Function-DVS1-Truncate-Tommy four seven-Kobosil-Answer Code Request, όπως επίσης και με άλλα δυνατά ονόματα της εγχώριας σκηνής. Αναμένεται πολύ δυνατή βραδιά!

Αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο στο «Τετράστιχο»

Το «Τετράστιχο Live theater» σας προσκαλεί στην τελευταία του βραδιά πριν το κλείσιμο της σεζόν για ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Δημήτρη Μητροπάνο από την ορχήστρα του. Σας περιμένουν όλους για να αποχαιρετίσετε το χειμώνα και να καλωσορίσετε το καλοκαίρι με κέφι, τραγούδι και χορό. Οι πόρτες ανοίγουν λίγο μετά τις 10:30 μμ. και η είσοδος ελεύθερη.

Closing Party Open Bar στο «Bardoo»

Με πάταγο θα σας αποχαιρετήσει και την φετινή σεζόν το «Bardoo» στην Αμαλιάδα μιας και το Σάββατο 13 Μαΐου στο μεγάλο Closing Party του θα ισχύσει η είσοδος με προσκλήσεις (10€) για κατανάλωση μέχρι…τελευταίας σταγόνας! Πίνετε ό,τι θέλετε και όσο θέλετε (εξαιρούνται κοκτέιλ, σφηνάκια και υποβρύχια). Με την πρόσκληση σας συμμετέχετε και στην κλήρωση για ένα tablet και ενα smartphone. Bardoo lovers δεν πρέπει να το χάσετε!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot