FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Σάββατο 10 Μαρτίου

Ημερομηνία: 10-03-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Οι Νάσια Χατζηλαζαρίδου, Ηρακλής Φάμελος και Μάριος Δημητρόπουλος live στο «Gotham»

Μια βραδιά γεμάτη έντεχνη και ρεμπέτικη μουσική σας περιμένει αυτό το Σάββατο 10 Μαρτίου στο «Gotham Coffee, Drinks And Games» στον Πύργο από τους Νάσια Χατζηλαζαρίδου, Ηρακλή Φάμελο και Μάριο Δημητρόπουλο.

Ο Πάνος Βαβίλης live στο «Cabaret»

Ο Πάνος Βαβίλης δίνει ένα μοναδικό live όπως μόνο αυτός ξέρει αυτό το Σάββατο 10 Μαρτίου  στο «Cabaret Stage Bar» στην Κεντρική πλατεία Πύργου. Μια εγγυημένη βραδιά από τον αγαπημένο μας λαϊκό τραγουδιστή! Μην το χάσετε.

Saturday Night στο «Mercado»

Αυτό το Σάββατο 10 Μαρτίου ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

JazznBlues στο «Deus»

Αυτό το Σάββατο 10 Μαρτίου ο γνωστός μουσικός παραγωγός κ. Τάσος Κοροντζής θα βρίσκεται στο «Deus Ex Musica» στην οδό Κολοκοτρώνη 13 & Διάκου, λίγο μετά τις 10:30 το βράδυ για να σας προσφέρει μία αξέχαστη βραδιά σε Jazz και Blues κύματα. Εσείς θα λείπετε;

Karaoke Night στο «Κλεψύδρα»

Αυτό το Σάββατο 10 Μαρτίου μια μοναδική καραόκε βραδιά σας περιμένει στο «Κλεψύδρα all day bar-restaurant» στη Κρέστενα. Ελάτε και εσείς να δοκιμάσετε τις φωνητικές ικανότητες και να διασκεδάσετε με την παρέα σας.

Gangsta’s Paradise στο «Deko»

Αυτό το Σάββατο 10 Μαρτίου ο γνωστός ράπερ «Snik» έρχεται στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Μην το χάσετε.

«Golden Greek Μπάχαλο» στο «Central»

Αυτό το Σάββατο 10 Μαρτίου μια άκρως ελληνική βραδιά σας περιμένει στο «Central Cafe Bar» στον πεζόδρομο Αμαλιάδας για ένα μοναδικό «Golden Greek Μπάχαλο» πάρτι. Εσείς θα λείπετε;

Σαββατόβραδο στη ταράτσα του «Sherlock»

Κάθε Σάββατο βράδυ η ταράτσα του «Sherlock» σας περιμένει για να σας χαρίσει μια διαφορετική νότα στην βραδινή σας έξοδο αφού διάφοροι djs επιλέγουν για εσάς τις μεγαλύτερες και καλύτερες ελληνικές αλλά και ξένες επιτυχίες.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος