FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Παρασκευή 7 Απριλίου

Ημερομηνία: 07-04-2017 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Ο Γιώργος Τσαλίκης στο «Rex

Αγαπημένο παιδί των Live o Γιώργος Τσαλίκης, επιστρέφει στην Ηλεία για μια μοναδική βραδιά σε ένα μοναδικό χώρο. Το «Rex plus» στην κεντρική πλατεία Πύργου, υποδέχεται στη σκηνή του τον αγαπημένο καλλιτέχνη την Παρασκευή λίγο μετά της 9 το βράδυ.

Δύο μέρες με την Ξένια στο «Lexis»

Την Ξένια Καλογεροπούλου για την οποία δεν χρειάζονται περισσότερες συστάσεις, υποδέχεται το διήμερο 7 και 8 Απριλίου το βιβλιοπωλείο «Lexis» στον Πύργο, για να παρουσιάσει τα βιβλία της. Μια μέρα αφιερωμένη στους… μεγάλους και μια στους μικρούς της φίλους, καθώς στα παιδιά έχει αφιερώσει ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής της.

Έτσι λοιπόν την Παρασκευή το απόγευμα  στις 7.30 παρουσιάζει το «Γράμμα στον Κωστή» και το Σάββατο  8 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι το «Παραμύθια με την Ξένια», ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Το Σάββατο το πρωί θα μας παρουσιάσει το βιβλίο της «Παραμύθια με την Ξένια» και θα έχουμε την ευκαιρία να την ακούσουμε με αυτόν τον μοναδικό τρόπο που διαθέτει, να μας αφηγείται ζωντανά ένα από τα παραμύθια μας. Η εκδήλωση απευθύνεται σε παιδιά από 3 ετών και άνω.

Τελευταίες παραστάσεις για τον «Ερωτευμένο Σαίξπηρ»

Τις τελευταίες παραστάσεις της θα δώσει η Ομάδα Θεάτρου «Προσκήνιο» με το έργο «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» έως και την Κυριακή 9 Απριλίου, στις 9.30 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Απόλλων, σε σκηνοθεσία του ταλαντούχου και ευρηματικού Αλέξανδρου Κοέν. Μια παράσταση που σκηνοθέτησε με μεγάλη έμπνευση και κέφι. Για τις τελευταίες παραστάσεις είναι απαραίτητη η κράτηση θέσεων στο τηλ. του θεάτρου 26210 36521 κατά τις ώρες από 6.00 μ.μ. έως 9.00 μ.μ.

 

Η Μαρία Καρλάκη στο «Central»

Η Μαρία Καρλάκη είναι η κοπέλα που δύσκολα ξεχνάς, γιατί έχει μια από τις πιο γλυκές λαϊκές φωνές, με εκπληκτικό παρουσιαστικό που αναστατώνει πάνω στις πίστες. Αυτήν την Παρασκευή έρχεται να κατακτήσει τη πίστα του «Central», λίγο μετά τις 11 το βράδυ. Εσείς θα λείπετε;

 

Milonga από την «Χοροκίνηση» στο «Coq au Vin»

Η «Χοροκίνηση» σας περιμένει για μια ακόμα Αργεντίνικη βραδιά στο «Coq au Vin» στον πεζόδρομο της Παλιάς Αγοράς στον Πύργο. Με φαγητό, ποτό και πολύ πάθος… λίγο μετά της 10:30 το βράδυ.

Psy Noiz Event στο «Depot»

H ομάδα ASIDREAM παρουσιάζει την Παρασκευή 7 Απριλίου το Psy Noiz Event στο «Depot Club» στην Αμαλιάδα. Line Up/Time Table: Mirriam (warm up tech set), Niam Mysticerrantes (dark/prog/tech), Panyote – Bean *back to back (forest/dark). Oι πόρτες ανοίγουν στις 10 το βράδυ.

Ρεμπετοπαρασκευή στο« Αερικό»

Ρεμπέτικη βραδιά αυτή την Παρασκευή 7 Απρίλη με τον Κώστα και τον Διονύση στο «Αερικό» στην οδό Καρακανδα 40 στην Αμαλιάδα. Λίγο μετά τις 10 το βράδυ σπεύσατε να απολαύσετε ωραία ρεμπέτικα τραγούδια.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος