FOLLOW US: facebook twitter

Προτάσεις για διασκέδαση: Μ. Σάββατο 7 Απριλίου

Ημερομηνία: 07-04-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Διασκέδαση, Νέα

Ο Πάνος Βαβίλης στο «Σταθμός Cafe»

Μεγάλο Σάββατο και ο αγαπημένος τραγουδιστής Πάνος Βαβίλης θα βρίσκεται στο «Σταθμός Cafe», Υψηλάντου 12, στον Πύργο για να σας ανεβάσει την διάθεση με γνωστές επιτυχίες. Μην λείψει κανείς.

Resurrection Night στο «Melrose»

Μεγάλο Σάββατο, μετά την Ανάσταση και τη μαγειρίτσα, η μοναδική Iro Riga σας περιμένει στο «Melrose rock bar» για να σας κρατήσει συντροφιά με αγαπημένα τραγούδια.

Easter Party στο «Pallas»

Απόψε ο γνωστός dj Paulos Peskelidis θα βρίσκεται στο «Pallas Café Bar» στα Λεχαινά για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

Ο Μίστερ Ενάρτο (Παναγιώτης Κοντάρης) στο «Deus Ex Musica»

Ο Μίστερ Ενάρτο (Παναγιώτης Κοντάρης) απόψε θα βρίσκεται στο «Deus Ex Musica», για να σας ανεβάσει την διάθεση με τις μοναδικές του μουσικές επιλογές και να σας προσεγγίσει στον κόσμο των ήχων. Μην λείψει κανείς.

Easter Party στο «Kingdom»

Ένα μοναδικό πασχαλινό πάρτι σας περιμένει απόψε στο «Kingdom Night Club» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο κορυφαίος dj Tasos Gavriliadis για να σας ανεβάσει την διάθεση, όπως μόνο αυτός ξέρει, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες.

«Aperol Spritz» Afternoon Party στο «My Friend’s»

Απόψε το «My Friend’s» στη Γαστούνη σας προσκαλεί σε ένα απογευματινό πάρτι με διάφορες γεύσεις από τo «Aperol Spritz». Μαζί σας στα decks θα είναι ο dj Pi El για να σας ανεβάσει το κέφι με τις μουσικές του επιλογές.

Saturday Night Easter Edition στο «Mercado»

Ο γνωστός dj Nikos Panagoulias θα βρίσκεται απόψε στο «Mercado Bar» στον Πύργο για να σας ξεσηκώσει με τις μουσικές του επιλογές. Μην λείψει κανείς.

Easter Party στο «Deko»

Ένα πασχαλινό πάρτι σας περιμένει απόψε στο «Deko café-bar» στην Αμαλιάδα. Μαζί σας θα είναι ο dj Alex Psi όπου υπόσχεται να σας ανεβάσει το κέφι με επιτυχίες του παρελθόντος.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot